Advertising

SuperLotterii.com crează milionari!

Adrian si Gillian Bayford2Căutarea unui website dedicat loteriilor online, care să fie sigur, credibil și de calitate, poate fi o adevărată experiență traumatică. Însă dacă ne oprim la website-ul SuperLoterii.com, se obervă cu adevărat că ne aflăm pe un website profesionist și de calitate. Asta și datorită faptului că are o istorie a sa și prin conținutul pe care îl oferă, jucătorii  pasionați de loto, au mai multe posibilităti de câștig la diversele loterii internaționale.
Site-ul SuperLotterii.com într-adevăr iese în evidență în comparație cu alte site-uri de jocuri la loto on-line, cu aspectul său proaspăt, prin calitatea informațiilor în legătură cu rezultatele la loto, știrile legate de ultimii câștigători, posibilitatea de a câștiga unele dintre cele mai mari jackpot-uri din lume și multe alte informații care fac din acest website unul unic. Printre loteriile oferite se numără Loteria EuroMillions, populara loterie din Statele Unite US Powerball, MegaMillions, Oz Lotto, Franceloto, UK Lottery și multe altele.
Interfața ușor de folosit
Întregul proces, de la înregistrare până la confirmarea intrărilor biletelor de loto online ale jucătorilor de loterie este absolut clar, simplu și nu aproape instantaneu. Ușurinta de utilizare, este excepțională – făcând din cumpărarea biletelor loto o joacă de copil. Pentru orice nelămurire, există și o secțiune FAQ, cu întrebări și răspunsuri, care este ușor de înțeles cu răspunsuri la aproape fiecare întrebare care este posibilă și totul este explicat într-un mod clar și concis. În afară de această secțiune, există de asemenea o secțiune de suport live, cu reprezentanți special pregătiți pentru a ajuta jucătorii în a întelege cele mai recente oferte promoționale,  la întrebări legate de IT, plăți sau orice fel de întrebări legate de loteriile online.

Rapid, ușor și în condiții de siguranță!
Înregistrarea pe SuperLotterii.com este rapidă și gratuită. Înregistrarea aduce după sine tuturor jucătorilor noi înregistrați, un bonus de bun venit remarcabil. Atât timp cât primul depozit pentru plata diverselor bilete online la loto se face în termen de 7 zile de la înregistrare, se va dubla. Acest lucru se numește bonus de depozit dublu. Acest lucru nu este însă o cerință, ci pur și simplu o ofertă promoțională, care nu trebuie ratată. Jucătorii se pot înregistra pur și simplu și apoi pot direct să înceapă să joace la loto. Există de asemenea numeroase metode de plată disponibile, cum ar fi MasterCard și Visa, PayPal, Moneybookers și multe alte modalități de plată care se fac sigur, datele sensibile fiind transmise exclusiv prin intermediul unei conexiuni securizate criptate SSL.
Plata 100% garantată
Imediat după o extragere la loto, jucătorii primesc rezultatele și un e-mail cu numerele câștigătoare. Acesta practic informează jucătorii cu privire la numerele căștigătoare și dacă pe biletul(biletele) jucate, dacă a existat un anume câștig și ce numere s-au potrivit de pe acel(e) bilet(e) jucate. Pentru câștiguri de peste 200 lire sterline, jucătorii primesc un apel telefonic în care sunt informați de câștigul lor. Încă de la începuturile companiei în anul 1998, toți câștigătorii au fost plătiți. Acest lucru a făcut ca SuperLotterii.com  să își asigure o reputație solidă în ultimii 16 ani și drept urmare acest website este considerat ca fiind unul dintre liderii de piață în industria acestor jocuri la loto.
Marii câștigători
Câștigul la loterie a transformat oamenii obișnuiți în multi-milionari într-o singură clipire din ochi. Să aruncăm o privire la unii dintre câștigătorii norocoși, care după ce au jucat la loto, și-au schimbat radical viața în bine.

Colin și Chris Weir:  161.653.000 £
Colin și Chris Weir au devenit cei mai mari câștigători la loterie din Europa, în iulie 2011, când de altfel au afirmat că au nimerit potul cel mare, atunci când și-au dat seama că au câștigat la loterie și au luat acasă un uimitor premiu de  161.653.000.£!
După 30 de ani de căsătorie, și doi copii,  premiul de 161 milioane de lire sterline i-a catapultat direct într-o lume a luxului și a societății înalte. După ani de zile de lucru ca și studio manager și cameraman TV și Chris ca asistentă medicală de psihiatrie, cuplul norocos și-a cumparat câteva autoturisme și un conac uimitor.

Adrian si Gillian Bayford
Adrian și Gillian Bayford: 148.656.000 £
Adrian și Gillian Bayford au câștigat potul cel mare la loteria EuroMillions, în august 2012, Gillian a lucrat într-un spital ca asistentă medicală și Adrian la un magazin de muzică. Ca majoritatea câștigătorilor la loto, la aflarea veștii au sărbătorit prin a comanda pizza. Viața s-a schimbat pentru acest cuplu mega bogat și cu toate că cuplul s-a despărțit, cu toate acestea  cei doi au confirmat că sunt fericiți. Gillian încă trăiește în conacul de peste 6 milioane de euro undeva în afara aglomerației urbane, iar Adrian trăiește într-un complex de agrement cu piscină, jacuzzi, saună, sală de gimnastică și un garaj cu 6 mașini.
În conluzie, SuperLotterii.com excelează prin a fi un website rapid și simplu pentru cele mai importante loterii on-line, fapt care simplifică procesul de a juca la cele mai mari loterii din lume. Cum șansa marilor câștiguri este într-un singur loc, totul poate fi foarte simplu pentru toți jucătorii de la loto!

Nu uitați, puteți câștiga LottoPuncte pentru comentariile lăsate la articolele de știri..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments