Advertising

Ce sa faci daca suferi de diabet

favio_multivitamineEste o periodă ciudată din an în care surpinzător imunitatea scade drastic. Favio sunt multivitamine care pot avea un efect benefic asupra sănătăți tale mai ales dacă suferi de diabet tip 2. În România în ultimii ani statisticile sunt îngrijorătoare având în vedere diabetul și pe ce suferinzi de această boală. Conform unosr statistici recente Romania se situează printre țările cu cea mai mare rată a diabetului zaharat din Europa gâsind-se într-un procent de 11,6%. Turcia se află pe primul loc în aceste statistici având 14,85% bolnavi de diabet și diabet tip 2. Numărul românilor cu vârste cuprinse între 20 și 79 de ani, care suferă de această afecțiune este de aproximativ 2 000 000 de persoane. Ceea ce mi se pare îngrijorător. În familia mea se regăsesc persoane care suferă de diabet și automat au probleme și cu glicemia. De exemplu, unchii mei și bunicul meu. Mereu alimentația reprezintă o problemă pentru ei. Trebuie să fie foarte ponderați în ceea ce aleg să mănânce și mai ales în porțiile pe care le servesc la masă. Nu trebuie să facă excese iar alimenția trebuie să fie foarte strictechilibrată. Fără abateri.

Este destul de greu pentru persoanele care s-au obișnuit cu un stil de viață mai diversificat și mai haotic. Medicii le-au recomandat Favio și de atunci totul s-a schimbat în bine.

Poate ați dori să știți ce este Favio si cum ajuta la tratamentul diabetului. Favio sunt niște multivitamine pentru reglarea glicemiei. Iar efectul este imediat.

Cauzele apariției diabetului cred că le cunoaște toată lumea dar nu cred ca este conștientă de adevăratele pericole la care se expun atunci când fac aceste lucruri repetat: alimentație haotică, stil de viață nesănătos, fără activitate fizică, consumul de acool, tutun, stresul, consumul de medicamente cu administrare prelungită.

Diabetul poate avea un impact extrem de negativ asupra corpuluidumneavoastră. Acesta vă afectează întreg metabolismul, vă afectează vasele de sânge, creierul, rinichii, pancreasul. Trebuie să aveți mare atenție la semnele pe care vi le transmite corpul dumneavoastră. Diabetul poate duce la probleme foarte grave oftalmologice și chiar la orbire.

Discutați cu medicul dumnevoastră și poate folosind multivitamine pentru reglarea glicemiei o să aducă o stare de sănătate mai bună..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments