Advertising

Scrisul cu stiloul

pelikan_stilouri_cernealaRomania se poate mandri cu faptul ca stiloul, mai exact cel cu pompita a fost inventat de un roman in anul 1827. Numele acestuia a fost Petrache Poenaru, un roman din Valcea. Ideea buna a inventatorului roman a fost preluata mai departe de catre Lewis Edson Waterman care a transformat stiloul cu pompita intr-un stilou care se poate imple prin intermediul penitei. Acest lucru s-a intamplat in 1884.
Astazi pe piata intalnim fel si fel de stilouri, care mai de care mai frumoase. Nici nu stii ce sa alegi cand vrei sa cumperi un stilou pentru tine sau pentru cineva drag. Chiar daca ai de unde alege, stiloul Pelikan este alegerea perfecta.
Stilourile ne duc de cele mai multe ori cu gandul la scoala. Cu totii am fost indrumati sa scriem cu un stilou. De ce? Pentru ca stiloul ii ajuta pe elevi sa scrie mai frumos, mai caligrafic. Totodata, ele stimuleaza motricitatea mainii si forteazza cumva elevul sa aiba o atentie mai sporita la ceea ce scrie.
Insa, stilourile nu sunt folosite doar de elevi, iar elevii care folosc stilouri folosesc stilouri de calitate, dar nu foarte scumpe.
Sunt insa persoane care sunt dispuse sa investeasca mii de lei intr-un instrument de scris de calitate. Acestea fie sunt fascinate de scrisul cu stiloul si aleg sa scrie cat mai frumos si caligrafic, fie trebuie sa semneze acte deosebit de importante si vor sa faca acest lucru cu un instrument de scris pe masura.
Motivele pentru care cineva poate alege sa scrie cu un stilou sunt diverse, la fel ca si modelele si preturile stilourilor. Fiecare persoana alege in functie de buget.
Respecta-ti scrisul si deseneaza frumos literele cu un instrument de scris de calitate, cum ar fi un stilou Pelikan. Alege-l pe cel mai potrivit pentru tine..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments