Advertising

Cel mai accesibil smartphone Quad Core

A5_Quad_smarthphone_cuibus_blog_transilvaniaAllview a lansat în 9 ianuarie 2014 un nou smartphone A5 Quad. Acest nou device a fost dotat cu un procesor Quad Core de 1,3 GHz, display de 4,3’’, două camere foto, rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean şi este compatibil cu tehnologia HD Voice. Allview este dotat cu o cameră principală de 5MP cu Auto Focus, Led Flash, funcţie de înregistrare video Full HD şi fotografiere HDR. Camera dispune de funcţiile panoramic photo, best picture, background clearup şi face detection. În partea frontală a telefonului se află o a doua cameră foto care facilitează convorbirile video.  A5 Quad oferă conectivitate 3G prin HSPA+, Bluetooth şi Wi-fi direct.
Smartphone-ul este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

Destinat celor care vor să se bucure de toate facilităţile unui smartphone performant la un preţ accesibil, A5 Quad oferă viteză de procesare sporită, o experienţă fluentă de browsing şi multi-tasking şi o interfaţă prietenoasă”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Smartphone-ul A5 Quad este disponibil în două variante de culoare (alb şi negru) şi poate fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul de 599 lei.
Pentru mai multe detalii legate de noul device, consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producătorului, Allview..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments