Turism

CFR Calatori renunta la o serie de trenuri

2014-03-11 21.37.51Din nefericire CFR Călători este lăsată să moară. Mai jos puteți vedea un comunicat de presă prin care suntem informați că aceștia își adaptează capacitatea de transport și că renunță la mai multe rute, din păcate.

 

CFR Călători își adaptează permanent capacitatea de transport atât în funcție de evoluția și dinamica mobilității publicului, cât și pentru utilizarea cât mai eficientă a resurselor disponibile. În acest context, în graficele de circulație ale unor trenuri cu grade scăzute de utilizare, în perioada următoare vor interveni modificări.
 
Din 21 februarie a.c., în unele zile de weekend (vineri, sâmbătă sau duminică), o serie de trenuri Regio care circulă pe rutele Craiova – Orşova şi retur, Orşova – Filiaşi, Drobeta Turnu Severin – Orşova, Arad – Oradea şi retur, Suceava – Ilva Mică, Adjud – Suceava Nord, Suceava Nord – Paşcani, Bucureşti Nord – Ciulniţa, Beclean pe Someş – Sighetu Marmaţiei, Mărăşeşti – Miercurea Ciuc, Miercurea Ciuc – Oneşti, Sighetu Marmaţiei – Cluj Napoca vor fi anulate sau îşi vor reduce parcursul.
 
Din 28 februarie a.c., o serie de trenuri InterRegio care circulă de la Cluj Napoca către Oradea, Iaşi, Timişoara, Râmnicu Vâlcea şi de la Timişoara Nord către Baia Mare, Reşiţa Sud, Beclean pe Someş vor circula doar în anumite zile din săptămână.
 
Modificările în trafic vor fi anunţate la nivel local în stațiile de plecare/sosire. Rugăm toți pasagerii să țină cont de acest aspect când își planifică deplasările cu trenul și să consulte, pentru informații actualizate, fie pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro – aplicaţia Mersul Trenurilor, fie să telefoneze la biroul de informații din stația de plecare.
 
Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile care nu vor circula vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro. CFR Călători cere scuze pentru neplăcerile care ar putea apărea şi mulţumeşte pentru înţelegere.

Sursă info:

CFRcalatori.ro.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments