Advertising

Unde gasim corpuri de iluminat

ursus-library-pub_cuibus_blog_romaniaRedecorez. Traversez un moment în care schimb totul prin casa și evident am început să mă documentez prin reviste de specialitate. M-am decis să vă împărtășesc cu voi informațiile pe care le-am aflat și bineînțeles să vedeți ce am ales.
Iluminatul într-o casă modifică starea de spirit și atmosfera dintr-o cameră la fel cum o modifică perepția mărimii acesteia. Locul unde așezați corpuri de iluminat și tipul acestuia sunt aspecte foarte importante de design interior, și lucrează în cooperare cu selecțiile de culoare, mărime a camerei, disponibilitatea de lumină naturală și tipul mobilierului. Elementele care vin împreună atunci când obiectele prin care se realizează iluminarea transforma o cameră într-o combinație perfectă de funcționalitate și stil.
Bineînțeles că scopul meu era acela de a avea o cameră cât mai luminoasă, deschisă iar lumina să aiba un rol funcțional și nu unul decorativ. Dar într-un final am aflat că le pot avea pe amândouă fără a consuma prea multă energie electrică. luminatul într-o cameră, fie oferă o iluminare pentru totalitatea camerei, fie evidențiază elemente foarte specifice.
Căutând pe internet modele și magazine specilizate în acest domeniu m-am oprit la câteva pentru inspirație:
ikea.com
lucente.eu
însă acestea nu mi-au fost îndeajuns. Am căutat un specialist în așa ceva, Atas Lighting, unul ce a implementat peste 4.000 de proiecte și are în magazinul său peste 2000 de modele de corpuri de iluminat. Ce m-a determinat și mai mult să aleg acest magazin a fost faptul că am descoperit că avem idealuri și valori comune despre ceea ce înseamnă iluminarea unei camere. Am putut să-mi aleg dintr-o multitudine de colecții: retro, eco, minimalist, contemporan, classic, rustic, vintage, modern, glamour etc. M-am decis asupra stilului minimalist pentru că se potrivea perfect designului din camera mea. Totul a devenit mai luminos și mai primitor având o atmosferă caldă. E uimitor cât de mult se poate schimba ambianța unei încăperi cu eforturi minime.
Dacă vă simțiți inconfortabil în camera unde vă petreceți cel mai mult timp, poate ar trebui să faceți o schimbare..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments