Clujenii folosesc sms-urile pentru transportul public

bilete_prin_sms_cluj_cuibus_blog_transilvaniaDe astăzi persoanele care folosesc serviciile Companiei de Transport Public (CTP) pot folosi un nou serviciu – Bilet prin SMS – foarte util după părerea mea. Acum nu vom mai avea probleme că nu găsim deschis la bilete după o anumită oră sau la sfărșit de săptămână. Noul serviciu ne permite să achiziționăm bilete de călătorie într-un timp foarte scurt trimitând doar un SMS la numărul 7478 alături de codul liniei pe care circulăm. Biletul virtual este valabil 45 de minute pentru o călătorie, dar există posibilitatea de a ne achiziționa pe toate liniile pentru 60 de minute sau chiar un abonament pentru 24 de ore. Tarifele sunt pentru o linie 45 de minute 0.5 euro+TVA, pe toate liniile urbane 0.9 euro +TVA, sau abonament pe toate liniile in urban 2.6 euro+TVA, iar în zona metropolitană pentru 40 de minute vom plăti 0.9 euro+TVA, pentru 60 de minute 1.35 euro+TVA, pentru 80 de minute 1.8 euro +TVA, iar pentru 24 de ore 4 euro+TVA.

 “Plata biletelor  prin sms este o  solutie mult mai comoda, la indemana oricui la orice ora, cetateanul  nu trebuie sa umble cu bani cash. Un pas in plus, venit in intampinarea calatorilor. Costul biletelor se va plati de catre cetatean in factura lunii viitoare a abonamentului. Controlorii vor avea un dispozitiv prin care pot verifica pe loc daca s-a facut plata prin sms. Este un sistem european care va aduce multe beneficii calatorilor CTP“, a declarat Liviu Neag, director CTP.

Mai multe detalii despre acest sitem găsiți pe site-ul oficial ratuc.ro.

(Visited 19 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments

[…] orice smartphone cu sistem de operare Android sau iOS. Aceasta nouă metodă de plată completează plata prin SMS, fiind o modalitate rapidă și elegantă de plată cu cardul bancar, la aceleași prețuri ca […]