Colaboreaza cu The Soviet!

the_soviet_cluj_napocaO inițiativă faină am găsit pe FB. Se va deschide un bar The Soviet pe strada George Clemenceau, iar iubitorii “sovietici” vor putea participa direct la amenajarea acestuia. Mai jos o să las integral mesajul celor de la THE SOVIET:

Pentru ca dorim sa facem un pub, care deja prin denumire se identifica cu tot ce a insemnat puterea sovietica avem nevoie si de materiale de design pentru asta. Asa ca sunteti rugati in cazul in care posedati obiecte care se pot folosi pentru design in acest nou pub sovietic, sa le predati de buna voie si nesiliti de nimeni. Pentru asta noi o sa va tratam diferit fata de fostul regim, daca este un obiect folositor, atunci la deschiderea pub-lui primiti din partea casei o bautura, iar pe obiectul respectiv va fi o placuta cu numele donatorului ( daca se doreste )

Asadar, rugamintea noastra este sa trimiteti o poza cu obiectul respectiv si marimile obiectului in cauza la adresa de email: the.soviet.pub@gmail.com. Noi o sa va contactam inapoi in cazul in care consideram ca acel obiect ne poate fi de autor!

Colaborarea aceasta dureaza doar o saptamana! (până în 23 Februarie ora 19:00 )

до свидания

(Visited 16 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments