Advertising

Condusul unei masini inchiriate pe drumurile neasfaltate

inchirieriauto_bucurestiO masina de teren este mult mai potrivita pentru teren accidentat sau pentru drumuri neasfaltate, intrucat ofera mai multa stabilitate. Asadar daca detii o masina mica ia in considerare avantajele inchirierii unui SUV pentru prima excursie in afara orasului. Companiile de inchirieri masini ofera diverse tipuri de SUV, astfel poti alege un model cu care sa te simti confortabil si pe care sa il conduci cu incredere. Datorita preturilor mici si ofertelor avantajoase, inchirierea unui SUV este modalitatea perfecta prin care sa te obisnuiesti cu condusul pe drumuri accidentate.
Profita de discounturile si ofertele companiilor rent a car Bucuresti si exerseaza-ti abilitatile de sofer fara a-ti uza sau strica masina proprie. Vehiculele din parcurile auto ale firmelor de inchirieri sunt foarte bine intretinute si se vor ridica cu siguranta la nivelul asteptarilor tale.
Iata si cateva sfaturi pentru a conduce in siguranta pe drumuri de tara:
• Depasirea pe drumurile neasfaltate este foarte diferita decat cea pe strazile din orase. In zonele rurale, aceasta implica deseori viteza mare si drumuri serpuitoare. Urmeaza drumul doar daca este sigur, iar daca ai indoieli ramai unde esti.
• Retine ca banda pentru depasire- banda stanga pe cele mai multe autostrazi- este doar pentru depasire. A conduce pe aceasta banda fara a depasi este o infractiune.
• Daca conduci pe drumuri murdare, ajusteaza viteza vehiculului astfel incat sa te simti confortabil si sa detii controlul. Drumurile neasfaltate produc o gama cu totul noua de hazarde, precum drumuri alunecoase, gropi de noroi, praf si pietris zburator. Nu-ti fie teama sa mergi cat de incet simti ca este nevoie.
• Condusul pe drumurile de tara inseamna de obicei acoperirea de distante lungi, asadar trebuie sa te asiguri ca esti odihnit inainte de a porni la drum. Este de asemenea indicat sa faci pauze regulate. Este o idee buna sa imparti condusul cu o alta persoana. Acest lucru iti va oferi sansa sa te odihnesti si chiar sa inveti prin obervarea lucrurilor pe care le face o persoana cu experienta si prin intrebarea acesteia acolo unde ai nelamuriri.
• Fii atent la animalele salbatice, in special atunci cand observi semne rutiere ce avertizeaza ca sunt in zona. Daca observi vreo vietate pe marginea drumului, incetineste pentru a reduce viteza de franare astfel incat sa ii oferi animalului o sansa sa traverseze.
Este indicat ca la prima excursie pe un drum de tara sa apelezi la o masina inchiriata pentru a evita uzura propriei masini. Verifica diferitele conditii de inchiriere auto ale firmelor si apeleaza la cea mai potrivita pentru tine..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments