Advertising

Inchiriere pe termen lung

Dacia_Duster_inchirieri auto_bucurestiJob-ul m-a pus într-o situație în care nu credeam că o sa ajung! Să mă mut în București pentru 2 luni de zile! Mi-am spus în gândul meu că asta da distracție. Nu m-am închipuit vreodată să locuiesc în acest oraș foarte aglomerat și grăbit pentru felul meu de a fi dar am acceptat provocarea și am făcut pasul.
Pentru că job-ul meu necesită multă alegătura prin oraș majoritatea timpului m-am descis să închiriez o mașină și după multe căutări am apelat la wlcrent.ro. Poate vă închipuiți că procesul de închieriere a fost unul greu și anevoios dar țin să vă contrazic, a mers excelent și surpinzător pentru România. Pe tot parcursul acestui proces am fost îndrumată de către un asistent de acolo care m-a ajutat foarte mult și m-a sfătuit ce mașină mi s-ar potrivi cel mai bine, cu ce tip de carburant etc. Am fost extrem de mulțumită de toate sfaturile primite și mai ales de noua mea mașină Ford, ce avea să-mi fie parteneră de muncă pentru următoarele două luni. Vă întind o mână de ajutor celor care vreți să faceți o înhiriere pe termen lung: wlcrent.ro
Bucureștiul mi s-a părut prietentos și animat din punctul meu de vedere, eu venind dintr-un oraș calm și cu un tip de trafic foarte fludizat. Eu am savurat orice moment petrecut în trafic chiar dacă acestea au fost nenumărate, le-am privit pozitiv și astfel am rămas cu o senzație plăcută vis-a-vis de această problemă cu care se confruntă toată lumea din capitală. Nu am fost nervoasă, spre surprinderea mea dar am fost mereu atentă să fiu cu un pas înainte și să nu deranjez ceilalți participanți la trafic care erau tare grăbiți spre ceva anume. Cred că e o stare specială pe care o îmbracă toți cei din capitală când se urcă la volan, devin grăbiți, nervoși, nepoliticoși și imaturi eu, însă am căutat să înțeleg ce anume îi determină să se comporte așa dar n-am aflat. Dacă v-a trebui să revin în București, nu-mi v-a fi teama de traficul infernal, îl privesc cu zâmbetul pe buze..

1 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments