Crosul de Noapte!

Photo & design Radu Fizesan

Fiind un amator al sportului nu pot să nu promovez acțiunile tot mai faine din Cluj-Napoca. Chiar dacă orașul a luat-o într-o direcție greșită ca dezvoltare urbană, pe partea sportivă apar tot felul de evenimente interesante. Am văzut tot mai multe biciclete în oraș și tot mai mulți tineri care practică sportul. În 12 octombrie 2012 se dă startul la Crosul de Noapte, un eveniment organizat de Runners Club. Anul acesta în premieră, asociaţia sportivă Runners Club organizează la Cluj-Napoca un concurs de alergare unic: Crosul de Noapte, dedicat tuturor alergătorilor din oraş.

Crosul de Noapte este o competiţie sportivă care se adresează alergătorilor amatori sau profesionişti, dar şi clujenilor care doresc să asiste pentru prima dată la un spectacol de alergare nocturn. Parcul central al oraşului, străzile din jur şi promenada de pe malul Someşului, vor crea spaţiul în care va avea loc acest frumos şi inedit eveniment, desfăşurat într-un cadru plăcut, pe un traseu iluminat de felinarele parcului sau de luminile reflectate în apa Someşului, creând o atmosferă specială atât pentru alergători, cât şi pentru publicul prezent.

Startul se va da la orele 20:00 în Parcul Central. Traseul măsoară 3 km si se va parcurge 1 dată, respectiv de 3 ori, în funcţie de proba la care se înscriu participanţii.

Spectacolul alergării propriu-zise va fi completat de reprize muzicale, MC şi festivităţi de premiere, care vor face ca acest eveniment să se transforme într-un mod plăcut şi relaxant de petrecere a timpului liber, într-o seară deosebită pentru toţi cei prezenţi.

Crosul de Noapte promovează un mod de viaţă sănătos prin practicarea alergării, valori ca dinamism, competitivitate, deschidere şi fair play, dar şi o interesantă legătură între practicarea sportului şi distracţie, bună dispoziţie, optimism.

Partenerii media ai evenimentului Crosul de Noapte sunt: Kiss Fm, Monitorul de Cluj, Făclia, Zile şi nopţi, Time4news.ro, Trilulilu.
Pentru înscrieri intraţi pe: www.runnersclub.ro

Sură foto & info: Pagina de Facebook Runners Club

(Visited 24 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments