Sport,  Tineret,  Universitatea Cluj

“U”-istii sunt ca strugurii

Am pus fotografia asta mai veche deoarece îmi este dor să-i văd așa pe Suporterii lui U CLUJ!

În ultima perioadă nu am mai scris nimic despre U CLUJ, deoarece cred că nu aveam ce scrie. De obicei îmi place să scriu de bine despre acest frumos Simbol al Clujului în alb și negru. Din păcate în ultima perioadă asistăm la un teatru ieftin cu un deznodământ previzibil. În ultimii 20 de ani U CLUJ a fost carne de tun pentru toți politicienii cum am mai spus, că a fost PRM, PDSR, UDMR, PNL ș.a. Așa a rămas și va rămâne în continuare, deoarece masele mari trebuiesc manevrate și dirijate cum voi unii binevoitori. Vrem nu vrem politicul este implicat atunci când vine vorba despre sport, pentru că sunt multe capete sau ștampile.. este o regulă care se respectă de când au apărut primele comunități de oameni, care odată cu o organizare mai bună au putut fi ținuți sub control mult mai ușor prin diverse mișcări mai agresive sau nu, cum ar fi războiul, lipsurile dirijate de la baza piramidei sociale, frica de Dumnezeu aka religia, dezinformare, gladiatori, fotbal, sclavagismul economic ș.a. Totuși la parcă U, era altceva până nu demult, era o stare, o Idee pe care dacă nu o simți nu ai cum să plângi și la bine și la rău pentru Unica Iubire. Bun să nu intrăm în prea multă politică și manipulare și să revin la subiectul pe care vroiam să-l abordez acum – U CLUJ și U-iștii.

Clubul U CLUJ așa cum mai toată lumea știe este condus în continuare de walteratu de la romprest și are niște jucători care îl ascultă docil: Limoniu și Ana Maria Prodan (care de câteva minute și-a dat și ea demisia cică). NU vorbesc despre aceste personaje mizere că nu vreau să-mi murdăresc site-ul cu ei. Ce mă doare însă mai tare este atitudinea unor U-iști, care în aceste vremuri grele pentru club preferă să dezbine în loc să unească. Tot respectul pentru cei care au protestat în mai multe rânduri în ultimele săptămâni, dar nu e de ajuns dacă nu se ajunge la un rezultat așa cum a fost în cazul stadionului! Dividem et impera spunea Cesar, din păcate avea mare dreptate și se vede cel mai bine acest lucru la Sepcile Roșii. Cam așa a fost și la U CLUJ unde unele brigăzi s-au înfruptat din gunoiul walterat, altele au tras la prăjitura portocalie, alții de la floarea galbenă liberală, iar restul au rămas cu trandafirii în brațe unii mai țepoși alții insipizi. PĂCAT! Dragi U-iști unde e spiritul Universitar care ne caracteriza? Unde e respectul pentru cei care s-au sacrificat pentru acest club? De ce trebuie să tot înjurăm nulitățile gen AMP în loc să suținem pe U? Chiar nu înțeleg de ce EGO-ul unor suporteri, sper să fie asta problema și nu alți $ veniți din alte părți mult mai urât mirositoare, poate să dezbine cea mai frumoasă galerie din țară. Care e scopul? Acum că au plecat, Dulca, Niculescu, AMP este mai bine? E liniște pentru cine? Pentru un chel care își freacă mâinile ca Fantomas că aproape a reușit să-și ducă planul la sfârșit. Pe pinguini îi dezbin, pe walterat rapid îl elimin și îi dau un șut în fund, bop-poc îmi papă din palmă doar tata e prieten cu băsinescu nu..și cine mă mai oprește sunt cel mai tare din cocină și în curând o să am 2 stadioane…asta dacă U-iștii nu se vor trezi!

U CLUJ are nevoie de dăruire totală și nu compromisuri așa cum unii propun să cumpărăm 15% din mizeriile de acțiuni de la walteratu să stăm la masă cu ei. Păi cum e asta domnilor U-iști, odată vrem un club curat, demn care să ne reprezinte și apoi ne facem frate cu dracul să mâncăm din același rahat cu el?

Nu vreau să critic pe nimeni dar nu pot să accept cameleonismul, ori vrem un club curat ori ne bălăcim în continuare ca în ultimii ani. Așa cum am afirmat de mai multe ori atât eu cât și alți U-iști proiectul Suporteri U în formatul actual nu are nicio atracție. Nici din partea suporterilor nici a sefilor de la club..care or mai fi în aceste momente.

Cel mai bine ar fi ca toți U-iștii să respecte decalogul propus de dl. Cimpoeru!

Oricum în prezent suporterii lui U sunt ca strugurii – împreună formează un ciorchine frumos, dulce, un must bun, apoi un vin de valoare care se poate învechi și păstra ani și ani și pe care să-l bem doar la ocaziile speciale, așa ar fi de dorit; acum suporterii lui U sunt boabele de struguri care s-au desprins de pe ciorchini și anul ăsta nu vom face un vin bun care să dureze în timp..

“U” CLUJ are 2 șanse în momentul de față:

1. Să vină un investitor străin, clar care va avea interese și le va obține prin alte mijloace nu ca mister walteratu

sau

2. Să începem și noi ca la Timișoara un proiect curat studenți, profesori, Universitate oameni de suflet care chiar vor să pună umărul la adevăratul club UNIVERSITATEA CLUJ cu sau fără primărie.

Să facem un Swot scurt:

Prima varianta ne-ar ajuta să rămânem în liga 1, am avea poate și șanse să restartăm că a început bine walteratu la club și să avem un proiect făcut cu cap ca și cel de la Pandurii.., dar vom rămâne mereu o masă de manevră în mâna lui boc-poc în cazul de față, care culmea tot el l-o adus și pe walteratu, dar clujenii cu mintea lungă l-au votat iar, că cică e răul cel mic. E mic dar e răul cel mare în acest caz!

A doua variantă ne-ar arunca în noroi și la propriu și la figurat. NU știm cu ce începem, nu știm cine se înhamă la un asemenea proiect, dar știm că vrem o echipă curată ca și aceea din 1919 chiar dacă o luam din liga a V-a și poate fără palmaresul de la politricii din CL manevrați de boc-poc. Credeți că cei care au pus umărul la înființarea clubului se gândeau că va ajunge cel mai iubit club din Transilvania? Nu cred. De aceea trebuie puse bine în balanță cele 2 variante, dar cel mai important este să ne UNIM fraților. Lăsați EGO-ul în tomberonul lui walteratu și hai să dăm totul pentru U CLUJ sau preferați să aveți ce povesti copiilor voștri cum ați stat pe net și v-ați uitat cum fantomas distruge acest simbol UNIC! Puneți bine în balanță și aceste 2 opțiuni. Deșteaptă-te române din somnul cel de moarte… Acum ori niciodată! Capul sus și cu demnitate să ne apărăm Simbolul!

 

Orice ar fi U CLUJ NU MOARE, dacă suntem UNIȚI!

 .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments