Casa si gradina

Cum să ai o casă de revistă cu cheltuieli minime

davoproA intra într-o casă liniștită, veselă și confortabilă e ca o îmbrățișare pentru psihic. Casa ta e locul în care te întorci după o zi bună dar și după una plină de nervi și necaz. Aici îți poți găsi liniștea, aici îți poți încărca bateriile și tot aici îți poți exprima creativitatea. E foarte important să decorezi. Pereții goi nu emană căldură, mobila nou-nouță și bine lustruită nu te face să te simți degajat iar podeaua fără covoare nu te îndeamnă să te descalți și să te relaxezi. Până și camerele de hotel sunt făcute să dea senzația de spațiu locuit și primitor.

N-am timp, nu mă pricep

Dacă și tu simți nevoia de mai multă culoare și căldură în casa ta să știi că poți face multe cu efort minim și bani puțini. Nu-i nevoie să-ți dai tot salariul pe o canapea de designer și nici să-ți comanzi covoare din cine știe ce colț al lumii. Nu-i nevoie să-ți iei concediu ca să redecorezi camera de zi și nici nu trebuie să demolezi bucătăria. Există o mulțime de magazine online de unde poți comanda obiecte drăguțe și de mare efect pentru casa ta. Dacă vrei să arunci o privire pe davopro.ro ai să descoperi singur lucrurile de care ai nevoie.

Învață să faci lucruri alături de Davopro

Probabil că și tu ești dintre cei care abia mai știu să schimbe un bec sau să bată un cui. Ne-am pierdut simțul și dorința de a face lucrurile cu mâinile noastre ceea ce nu e tocmai normal. E încurajator faptul că mai există magazine care nu ne dau totul de-a gata ci ne îndeamnă să măsurăm, să ne facem propria strategie de lucru și să asamblăm. Pe davopro.ro îți poți găsi următorul proiect de weekend. Comandă și lipește stickere colorate pe mobilă, decorează-ți pereții, amenajează-ți baia cu o serie întreagă de mici accesorii, pune perdele noi la geamuri și vei vedea cum totul se schimbă în bine.

Ce poți găsi la Davopro

Magazinul davorpro.ro nu vinde obiecte de lux ci mici lucrușoare care îți pot face ție și mie ziua mai frumoasă. Găsești aici covorașe de baie pentru dimineți vesele, covoare ieftine pentru seri memorabile în living cu prietenii, fețe de masă pentru evenimente festive în familie și decorațiuni pentru pereții dormitorului. Ți se pare că tavanele merită ceva mai multă atenție? Alege niște tavane false din polistiren, grinzi din poliuretan și rozete din polistiren și apucă-te de treabă. În câteva ore poți avea o priveliște cu totul nouă când stai pe canapea și meditezi la zilele trecute.

Dacă te-ai gândit deja ce noutăți să comanzi de pe davopro.ro îți mai oferim o idee interesantă. Poți face niște combinații interesante mutând obiecte dintr-o cameră în alta. Vei avea surpriza să descoperi că stilul eclectic, chic și creativ se poate face din orice. Caută mici lucruri de efect prin depozitele din garaj și s-ar putea să descoperi noi comori. O lampă aproape nouă uitată printr-o cutie în garaj, o față de masă vintage primită cadou de la bunica, niște perne decorative pe care le-ai cumpărat și le-ai abandonat, toate pot da un nou suflu interiorului. Nu te mai gândi că interioarele tale lasă de dorit și că nu poți avea camerele ca pe revistă. Lasă-ți creativitatea să vadă lucruri frumoase acolo unde sunt!.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments