Cum se distruge un popor

2014-07-31 17.18.07La români tot ce este gratuit este şi bun. Din păcate de cele mai multe ori nu este aşa. Este trist că există părinţi inconştienţi care dau copiilor lor astfel de băuturi carbogazoase care le distrug stomacul, ficatul, pancreasul, rinichii s.a.m.d. Degeaba se lamentează apoi la 10-14 ani că au un ulcer, un diabet sau altă boală păcătoasă..toate acestea se trag de la alimentaţia pe care le-au oferit-o în trecut. Este trist și că autoritățile nu se implică să oprească astfel de campanii care distrug sănătatea românilor. Pe lângă acestea sistemul de învățământ este la pământ, iar dacă noile genarații nu au modele și o legătură sănătoasă cu trecutul nu vor avea nicio direcție și vor putea fi manipulați după cum vrea sistemul capitalist. În revista Sinteza nr. 6 iulie 2014 găsiți mai multe detalii despre modernizarea sistemului românesc.

(Visited 35 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Adrian Dragnea

Ce plictisitor esti mai cuibus mai… Asta nu e buna, asta nu e voie, asta nu e frumoasa… Open your mind, traieste si lasa-i sa traiasca, nu te mai baga in toate. Acuma te plangi ca se da Coca-Cola gratis pe strada si lumea o ia, esti intreg la cap, draga?

Adriana Stanciu

Cu totul de acord cu tine,Luci! Nici nu realizam ca mai toate bolile, daca nu toate, pornesc de la alimentatie. Problema e ca efectele se vad peste ani si nici nu stim atunci ce ne-a lovit. Ne intrebam de ce avem cutare sau cutare boala. Multi dintre adultii de acum spun ca totul e o prostie,ca ei au mancat si n-au murit, uitand ca, in urma cu nu multi ani, nu aveam la indemana kaufland, carrefour sau alte hiper si supermarketuri. Din pacate, si eu mai fac concesii si le dau strumfilor prostii, insa la capitolul sucuri chiar n-am facut… Mai departe»