Clujul de langa noi,  In gura lupului

Impresii de la dezbaterea publica pe tema cainilor…

Au fost si unele propuneri utile, dar din pacate se merge prea mult la extreme. Asociatile care protejează câinii și animalele în general vor ca în Cluj să fie raiul pe pământ pentru căței, cetățenii majoritari vor liniște și să nu fie deranjați de resturile de fecale și gălăgia produsă de căței.

Eu cred că e o chestie de bun simt și educație – ”Scopul educatiei este acela de a schimba o minte goala cu una deschisa.” Malcom Forbes.

Animalele se țin la curte și nu în bloc în primul rând, iar apoi cine are un animal trebuie să se ocupe de el ca de un copil. Am auzit propuneri absurde de la o domnișoară că dacă cineva nu-și ridică rahatul după patruped să-l ridicăm noi nepropietarii dacă ne deranjează. Oare domnișoara în cauză nu vrea și un asistent la toaletă?!! După ce poluează aerul și trotuarele cu rahatul patrupedelor mai sunt și aroganți. Sper ca noul regulament să prevadă amenzi descurajante pentru cei care nu-și ridică rahatul de la câini deoarece deja este prea mult ce se întâmplă în Cluj-Napoca unde trebuie să faci slalom printre rahatul neridicat de la patrupede.

Am trecut prin parcul central după dezbaterea publică referitoare la proprietarii de câini și ce văd iar..

 

L-am intrebat frumos pe domnul din imagine dacă știe că accesul cu câini în parc este interzis..răspunsul a fost pai nu are nimic că sunt mulți câini pe aici….Ce să le mai zici?
Deci degeaba unii merg să propună una și alta că unii proprietari de câini nu respectă legea, iar poliția locală nu face nimic. Parcurile din Cluj trebuie să fie pline de rahat neridicat prin care trebuie să calce copii care se joacă prin iarba, iar apoi să contacteze diverși viruși..așa să nu fie discriminare..
Să trăiască Clujul “European”!

“Analfabetul viitorului nu va mai fi cel care nu știe să citească, ci acela care nu știe să înțeleagă.” – Alvin Toffler.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
dan o

va rog sa acceptati ca scrisul nu reprezinta discutia fata in fata, drept urmare anumite expresii si cuvinte cu toate ca vor parea agresive/jignitoare, nu se doresc a fi comentariul dvs. reprezinta comentariul de bun simt a unui om, dar, cu tot respectul fara pregatire juridica; poate ma insel – scuze in realitate cu toate ca ceea ce sustineti dvs. pare corect, nu este. detinatorii daca strang si indeplinesc rigorile legii, nu pot fi opriti. se numeste discriminare, respectiv Protocolul 12 CEDO. va anunt cu surprindere, ca statul roman si in mod special Politia Locala, habar nu are de acest… Mai departe»

dan o

buna ziua
respect opinia dvs.
daca cainele este cipat, deparazitat, vaccinat antirabic, se strange mizeria
va rog de ce nu au voie cainii in parc si/sau pe iarba?
multumesc
dan

Gliga Sorin

ma cuibus tata dar de concetateni care isi arunca chistocul de tigara sau guma de mestecat care face mai mult rau naturi decat un rahatel de caine

Mădălina David

Animalele se tin la curte si nu in bloc… zici tu. Deja ne dam seama ca n-ai stat in preajma unui animal in viata ta… nu se pun la socoteala vecinii tai de bloc sau gainile dupa care alergai prin ograda bunici tale. Pe toti ne deranjeaza rahatul de caine in care exista posibilitatea sa calcam, ca doar suntem oameni civilizati… sau cel putin asa avem impresia ;) O tii una-ntr-una cu asta. Dar despre spatiile de plimbat catei ce spui ? Exista oare, intr-adevar? IN tarile CIVILIZATE exista automate speciale cu pungi si spatii de depozitare a excrementelor. Se… Mai departe»