Dansul (ad)

Sursa foto: latino-time.ro

Câți dintre noi pot spune că nu au dansat măcar odată în viață? Dacă pentru Havelock Ellis “dansul este cea mai elevată, cea mai emoţionantă, cea mai frumoasă dintre arte, pentru că nu este doar translatare sau abstractizare din viaţă; este chiar viaţă”, pentru George Bernard Shaw “dansul este o exprimare verticală a unei dorinţe orizontale.”

Chiar dacă nu toți am vrut să devenim niște dansatori profesioniști, totuși cred că majoritatea oamenilor au vrut să fie un Zorba Grecul indiferent de momentul  și locația în care au dansat. Totuși uneori vrem să ne depășim limitele, vrem să fim instruiți de dansatori profesioniști pentru a ne dezvolta Eul și simțirea. Pentru acest lucru putem apela cu încredere la diverse lecții de dans București organizate de Latino Time – Școala de dans București. Vizitând site-ul acestora mi-a plăcut mult că sunt deschiși și nu caută să obțină doar bani de pe pasionații de dans, cei care nu sunt mulțumiți de cursurile acestora, Școala LATINO TIME garantează în mod public restituirea integrală a contravalorii Abonamentului achiziționat. Mai rar astfel de servicii în România care încearcă să pună accentul pe seriozitate și profesionalism pentru îndeplinirea dorințelor pasionaților de dans. Puteți participa la diferite stiluri de dans cum ar fi: Salsa, Rumba, Cha-Cha-Cha, Samba, Jive, Vals Vienez, Tango, Dansuri Populare. Există de asemenea cursuri destinate amatorilor care doresc să se prezinte mai bine doar la nuntă sau pentru alte evenimente speciale.

În perioada 17-19 august 2012 Latino Time a organizat un Workshop tematic – SALSA – un modul intensiv atât pe partea teoretică, cât și latura practică a acestui binecunoscut stil de dans. Workshopul se adresa tuturor participanților, indiferent de nivelul de încadrare aferent (începători, itermediari sau avansați).

Mai multe detalii despre LATINO TIME găsiți pe site-ul oficial  latino-time.ro sau pe pagina lor de Facebook.

“LATINO TIME este locul ideal unde BUCUREȘTIUL învață să DANSEZE!”

 

(Visited 31 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments