Auto & Moto

De ce este nevoie de un racitor de ulei?

Pentru ca unii dintre cei care doresc sa achizitioneze un autovehicul sunt pasionati de viteza dar si datorita consumului mai mic de carburant, acestia aleg achizitionarea unui autoturism cu motorizare diesel. Din punctul meu de vedere aceasta optiune pare mai pofitabila in momentul in care achizitionezi o masina la mana a doua, insa nu despre parerea mea este vorba in cadrul acestui articol, ci despre o piesa auto care nu trebuie sa lipseasca de pe nici un autoturism cu motorizare diesel, mai ales daca este vorba despre un motor cu capacitate cilindrica mare. Despre ce piesa auto este vorba? Despre racitorul de ulei. Aceasta piesa se regaseste in interiorul radiatorului autoturismului fiind ea insasi un radiator mai mic.
banner_10_8-2
Pentru ca cei de la Ford dar nu numai obisnuiesc sa comercializeze autoturisme cu motoare diesel de capacitate cilindrica mare, aceasta piesa trebuie sa se regaseasca neaparat in componenta autoturismului. In cazul in care achizitionezi un autoturism Ford la mana a doua iar aceasta piesa lipseste ori aceasta sa stricat desi autoturismul este nou recomand achizitionarea unui racitor ulei Ford mondeo 2000 – 2007, 2.0 Diesel, din magazin piese Ford. Recomand achizitionarea acestei piese auto Ford din cadrul acestui magazin pentru ca acesta este importator piese Ford. Ce inseamna acest lucru? Ca acest magazin ofera spre achizitie piese originale Ford importate din Germania. De asemenea, pentru piesele originale comercializate se ofera o garantie de 2 ani de zile. Acest lucru constitue un mare avantaj pentru ca te scuteste de o cheltuiala in plus in cazul in care piesa achizitionata se strica mai devreme de 2 ani, asta in cazul in care factorul uman nu are nici un amestec in aparitia defectului.

Pentru ca in momentul de fata orice magazin care se respecta activeaza si in mediul online, si Altgrad Auto ofera posibilitatea de a achizitiona piesa auto dorita prin intermediul magazinului online.
Reintorcandu-ma la titlul acestui articol, este necesar ca un autovehicul sa aiba racitor ulei pentru ca doar in felul acesta temperatura uleiului este mentinuta la temperatura optima de functionare. Acest lucru pe langa faptul ca ajuta la buna functionare a autovehiculului prelungeste si durata de viata a motorului, lucru pe care si-l doreste orice posesor de autovehicul, nu-i asa? .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Mihaela

Foarte bun articol; este esential sa folosim toate masurile de siguranta pentru ca masina sa nu sufere stricaciuni premature.