Advertising

Domeniul schiabil in Cehia

ski_cehia_cuibus_blog_transilvaniaIn ultimii ani, Cehia a devenit o destinatie de vacanta foarte cautata si asta nu numai datorita partiior ce ne ofera condiiti excelente si ideale pentru ski, ci si datorita ospitalitatii poporului ceh si a serviciilor oferite de catre el.

In plus statiunile montane isi imbunatatesc in fiecare an conditiile pentru a atrage cat mai multi clienti in muntii frumosi pe care mandra ii prezinta turistilor.
Cea mai buna si cautata statiune de ski a Cehiei este Spindleruv Mlyn ce este gazduiata de muntele Krkonos. Aici se desfasoara o serie de evenimete din domeniul sporturilor de iarna .

Aceasta zona este cea mai iubita destinatie de ski, datorita sporturilor de iarna, are un numar de 26 km de partii de ski majoritatea cu grad de difultate de la mic spre mediu.
O alta destinatie foarte cunoscuta din Cehia datorita consursurilor ce iti ofera posibiltate de a efectua sarituri. cu ski-urile este Harrachov.
Este o destinatie iubita de fanii acestor sporturi ce fac sa-ti creasca adrenalina.
Statiunea dispune de 8 km de partii de ski asezate la o altidudine de 650 si 1020 m altitudine.
In muntii Krokons putem avea parte de servicii de ski, tot de aici putem inchiria echipamentele pentru acest sport sau daca dorim putem sa luam cursuri in diferitele scoli de ski.

O alta regiune de ski din Cehia, cea mai mare de altfel ca si intindere este Riesengebirge. Aici vom gasi o gasi o varietate de partii de ski si partii pentru ski de fond. Iubitori acestui sport vin acid din toate tarile.
In casul in care dorim sa avem parte si de alte activitati, vom gasi cu siguranta cu ce altceva sa ne umplem timpul liber, putem sa iesim la o plimbare cu telecabina, sau ne putem relaxa la un ceai cald in diversele pub-uri, putem sa ne plimbam prin locurile aproape neatinse sau putem sa ne distram pe partiile amenajate pentru sanius.

Daca Cehia este destinatia pe care ai ales-o anul acesta pentru a-ti petrece concediul cu siguranta nu vei regreta..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments