Universitatea Cluj

Dorinel Munteanu vrea să se retragă de la naţională pe noul stadion al lui U Cluj

dorinel1.jpg 

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Dorinel Munteanu, a declarat miercuri că vrea să îşi organizeze meciul de retragere de la echipa naţională pe noul stadion ce va fi construit în Cluj, adăugând că a vorbit cu oficiali ai FRF şi ai Primăriei despre intenţia sa.

Munteanu a menţionat că va vedea din tribună meciul de sâmbătă România – Lituania, programat pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, în cadrul preliminariilor CM 2010. 

“Vreau să merg la meciul de sâmbătă dintre România şi Lituania şi voi merge. Dar nu mai pot să revin la echipa naţională. Mi-aş dori, dar nu mai pot fizic. Îi mulţumesc domnului Piţurcă că s-a gândit la mine. Poate o să mă retrag de la echipa naţională la Cluj, poate o să mi se organizeze jocul de retragere pe noul stadion (n.r. – arena ce va fi construiă în locul Stadionului Ion Moina). Am vorbit deja despre acest lucru şi cu cei de la federaţie. Am vorbit şi cu un oficial de la Primărie şi m-au asigurat că în noiembrie începe demolarea stadionului. Am luat în calcul şi acest risc şi Universitatea Cluj va juca meciurile din retur la Turda. Îmi doresc să se construiască cât mai repede noul stadion”, a spus fostul internaţional.

Tehnicianul a anunţat că invitaţi la meciul de retragere vor fi mulţi dintre foştii săi coechipieri de la prima reprezentativă.“Voi avea invitaţi mulţi dintre jucătorii alături de care am jucat la echipa naţională”, a explicat antrenorul.

Dorinel Munteanu s-a arătat optimist în ceea ce priveşte şansele de calificare ale primei reprezentative la CM 2010.“În meciul de sâmbătă, avem doar o singură variantă, victoria. E necesar să plecăm cu dreptul în acestă campanie şi sunt convins că o să ne calificăm”, a adăugat tehnicianul.

Sursa: GSP.ro si Mediafax
.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments