Advertising

Dragoste si organizare

Iubesti si vrei sa oficializezi relatia. Nimic mai frumos! Asa este la noi, la romani si toti vor sa te vada in randul lumii…Sper sa fii bun organizator si sa cauti din timp un salon de evenimente ca nunta sa aiba in locul preferat.

Meritati un cadru oficial pentru oficializarea relatiei.

Dintre locatii nunta alege-o pe cea mai eleganta pentru evenimentul vietii pentru ca va iubiti mult, ati invins toate piedicile sa fiti impreuna si pentru ca meritati. Dar si nuntasii merita la fel de mult fiindca lasa totul si vin sa va fie martori in ziua cea mare.

Bine ar fi ca acasa sa aveti corturi nunti sa va primiti oaspetii cum se cuvine fiindca ar fi nedrept sa-i tineti in ploaie sau ninsoare pana ajungeti la biserica si la local. Iti dau sfaturi fiindca am trecut prin asta. Am crezut ca ei pot astepta afara, in curtea plina de verdeata (era vara) pana plecam, dar o furtuna iscata din senin mi-a stricat complet planurile.

Parca arunca din cer cineva cu galetile pline peste capetele noastre. Am deshis larg usile casei ca asa se cuvenea si parchetul mi s-a umplut de noroi. In plus, m-a coplesit rusinea ca doamnele si-au stricat coafurile si aratau de parca si-ar fi facut baie imbracate.

Nu ati scapat de planificare nici dupa nunta, sa stiti de la mine! Trebuie sa stabiliti de comun acord cine face cumparaturile, cine da cu aspiratorul, cand va veni primul copil si inevitabil ajungem la botez! Va fi nevoie sa apelati la persoanele potrivite pentru organizare botez.

Acest eveniment important solicita la fel de mult ca o nunta si financiar si organizatoric, decat ca in loc de doi protagonisti are unul galagios, mofturos si pus pe scandal. Informeaza-te de acum despre toate aceste detalii ca mai tarziu vine criza cumparaturilor.

Ai sa stai cu orele prin magazine vazand cum ea probeaza toate rochiile de mireasa din magazin, iar oamenii care intra te confunda cu cel de la paza. La pantofi va fi la fel de dureros, incat satul pana peste cap de alegerea hainelor, vei infige mana in primul costum care ti se potriveste si vei spune: “In aceste haine vreau sa fiu ginerica!”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments