Advertising

Fara cadouri lumea ar fi mult mai trista

Lumea este infrumusetata de genrozitate, de aceea este divin sa cautam cadouri barbati pentru ca prima femeie din univers a fost facuta din coasta unui barbat. Ei ne ocrotesc si ne pun la dispozitie toata puterea lor, ca noi, mamele copiilor lor, sa nu ne temem de nimic si sa avem grija de gospodarie.

Pentru barbatul vietii mele caut cadoul magic care sa-i faca placere si asa imi arat recunoastinta fata de el.

Nu pot sa-i ofer un dar banal, cand stiu unde se afla cel mai bun magazin din Romania in care ii pot gasi cadou personalizat. El merita tot ce este mai bun fiindca este al meu, ma apara de tot ce este rau si imi da incredere in fortele proprii.

In opinia mea nu exista fericire mai mare in acest univers ca aceea de a-i vedea pe cei dragi in culmea bucuriei fiindca le-ai ales un cadou pe care si-l doreau sau la care nu se gandeau, dar in fata caruia au ramas fara cuvinte.

Ganditi-va si la cadouri aniversare si nu lasati sa treaca niciun prilej fara sa va cheltuiti banii pentru cei dragi. Aceasta este una dintre cele mai nobile cauza alaturi de cea de a vizita bolnavii abandonati prin spitale si de a le duce ceea ce au nevoie. Bogatul nu este primit in Rai cu sacul cu galbeni, dar nici saracul cu banii albi stransi pentru zilele negre!

Si daca ne-am gandit la el din coasta caruia a fost facuta femeia, de ce sa nu  ne gandim si la ea, cea care a avut curajul sa guste din fructul oprit si sa-i dea si lui pentru a-si satisface impreuna curiozitatea?

Cumparati cadouri pentru ea: sora, iubita, fiica, mama, sotie sau prietena fiindca unei femei ii place sa stie ca este iubita! Oricati ani am avea toti suntem copii cand asteptam sa primim cadouri, fiindca ne plac probele de generozitate, dar si noi trebuie sa fim generosi cu cei din jur.

Gesturile simple capata uneori proportii uriase in mintea celui care avea nevoie de cadoul respectiv. Imi amintesc si acum de prietena care mi-a cumparat o geanta fiindca nu-mi permiteam sa o iau cu banii mei, studenta fiind, sau de cea care mi-a dat bani sa-mi cumpar o camasa neagra decorata cu flori brodate, multicolore fiindca mi-a observat privirile fixate de vitrina in care era expusa..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments