Universitatea Cluj

Dumitru Farcas canta pentru U

 

Pentru a sărbători parteneriatul dintre Prodvinalco și CSU Cluj, în cadrul derby-ului CSU Cluj-CS Dinamo București, ce se va disputa în parcul “Iuliu Hatieganu” duminică, 3 aprilie, începând cu ora 11:00, Prodvinalco îl are ca invitat pe Dumitru Farcaș, în locul majoretelor. Maestrul va susține un concert în timpul meciului de rugby, întreținând atmosfera la meci cu cântece tradiționale ardelenești.
 Accesul la meciurile echipei de rugby se face în mod gratuit.
Începând din acest sezon, Prodvinalco este sponsorul principal al echipei care joacă sub simbolul “U”-CS “Universitatea”, echipa de rugby.

Una dintre valorile companiei Prodvinalco este susținerea valorilor culturale și sportive clujene: am început cu Dumitru Farcaș și Dorel Vișan, iar acum continuăm cu “Universitatea”. Nu ne oprim aici, Prodvinalco fiind sponsor și partener al unor evenimente locale (Produs de Cluj, Serile Medievale, etc.).

Felicitări celor de la Prodvinalco că mai rezistă și se implică în viața Clujului, singura marcă de produse alimentare care a mai rămas în oraș, după distrugerea voită a altor mărci ca Ursus, Napolact..

HAIDE U!.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments