Elevatorul auto

elevator_auto_cuibus_blog_transilvaniaNu sunt mecanic, doar ca citeam zilele acestea cateva articole legate despre elevatorul auto si ce importanta are acesta in domeniul mecanicii si auto. Si daca stam sa ne gandim, ei bine, cred ca articolele acelea aveau mare dreptate.

Hai sa o luam putin in ordine. Tu esti mecanic. Si vrei sa iti faci munca mai usoara. Dai o suma de bani acum pentru a cumpara un elevator auto.  Fie ca vrei sa fie un elevator auto cu doua coloane sau un elevator auto cu patru coloane, trebuie sa stii ca, oricum ai alege, faci o mutare foarte buna. Pleci din start cu un avantaj pentru ca o sa ai mai mult decat o mana de lucru in ceea ce reprezinta domeniul tau. E ca si cum ai cere ajutorul mai multor persoane. Iar in cazul acesta, un elevator auto care poate sa iti ridice o masina de 3.500 de kg cu siguranta face munca a cel putin 50 de oameni cand vine vorba de ridicat.

Cumperi elevatorul auto, ai investit o singura data, dar de acum incolo tu doar o sa lucrezi cu el si incasezi bani. Este ca o investitie pe care o faci o singura data la vreo 20 – 30 de ani, as putea spune. De aceea, se merita. Te ajuta si la munca, dar si la bani.

(Visited 26 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments