Advertising,  Divertisment

Fericirea de a fi tu oricând

cursuri de dans (25 of 1047)Sunt lucruri care ne fac viaţa mai frumoasă. Sunt momente pe care vrem să le împărţim cu cei din jurul nostru, sunt activităţi care sunt plictisitoare dacă le faci singur, nu poţi dansa singur, nu te poţi bucura de adevărată plăcere şi savoare a dansului de unul singur, nu poţi pentru că dânsul a fost creat pentru uni oamenii, pentru a-I aduce mai aproape unii de alţii.
Fericirea şi frumuseţea unui dans pot fi împărţite cu oricine, dar trebuie să ştii mai întâi să dansezi. O şcoală de dans trebuie să pună accent pe ambient, pe relaxare şi nu în ultimul rând pe pasiune. Dansul fără pasiune nu e dans, e orice alt ceva. Să ai curajul să urci primul pe ringul de dans şi să strigi: „Stop and dance”, asta da pasiune. Să nu îţi fie frică de ceea ce spun cei de lângă tine despre stilul tău de a dansa, să te simţi bine când o faci şi se vadă.
Dansul este una din cele mai vechi forme ale artei. Da, dansul este o artă şi poate una din cele mai frumoase. La ce te ajută dansul? EI bine pe lângă relaxare acesta vine şi cu o altă serie de avantaje. Prin dans îţi poţi tonifica muşchii, poţi slăbi – este dovedit că un dansul arde 750 de kilocalorii pe oră, aceeaşi energie este consumată şi de un boxer într-un meci de 8 – 9 reprize, dar priveşte avantajul primei activităţi, prin dans slăbeşti fără să iei sau să dai pumni.
De asemenea tot prin dans îţi îmbunătăţeşti circulaţia sângelui, îţi intensifici respiraţia, îţi păstrezi supleţea siluetei şi mai mult decât atât vei la sfârşitul zilei vei beneficia de un somn mult mai liniştitor şi mult mai sănătos.
Ce stil de dans să alegi? Orice îţi place ţie, dacă îţi place stilul hip-hop poţi merge pe Break Dance, dar dacă eşti o persoană ceva mai clasică şi eleganta poţi merge pe tango, vals sau balet.
La ce vârstă să te apuci? Ei bine, asta e o întrebare aproape retorică, pentru că poţi să te apuci la orice vârstă atâta timp cât poţi să te ţii pe picioare şi eşti determinat să faci asta. Nimeni nu ne poate spune ce suntem capabil să facem sau când suntem pregătiţi să facem un anumit lucru, noi ştim întotdeauna ce e mai bine pentru noi. Dacă vrei să te exprimi prin dans, fă-o, opreşte-te în plină stradă, în ploaie şi dansează, mergi la o şcoală de dans şi înscrie la câteva cursuri de dans, ce mai aştepţi? Dansul e pentru oricine. Dansul este plăcerea şi bucuria de a ne exprima şi altfel decât prin cuvinte, noi suntem cei ce putem să facem atât de multe lucruri minunate chiar şi prin dans. Dânsul nu e pentru cei slabi, e pentru cei puternici care ştiu ce vor, cum să obţină şi mai ales pentru cei ce ştiu să împartă şi cu ceilalţi, care ştiu cum să se bucure de orice lucru indiferent de cât de mic ar fi el..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments