Advertising

Florarie interesanta

floriaFiecare persoană are un mod propriu de a și arăta sentimentele,fie prin  vorbe, gesturi sau mici atenții acordate la anumite ocazii speciale. Femeile fac și ele surprize destul de frumoase, dar pentru asta trebuie să acorde o mulțime de timp pregătirii unei surprize extraordinare. În tabăra cealaltă, a bărbaților, atunci când vine vorba de pregătirea unei surprize au mai multe variante de alegere. Aceste variante sunt retaltiv simple și ușor de procurat, dar care au un efect asupra foarte mare asupra partenerei. Printre aceste alternative se numără buchetele de flori, este imposibil să nu uimești o femeie dacă apelezi la o asemenea atenție.

Acum am să vă spun o scurtă poveste despre ce a pățit verișorul meu. Acesta este un om foarte ocupat și după părerea mea este foarte bine să acorzi mută atenție profesiei tale, dar în același timp să nu uiți de oamenii care stau lângă tine și te susțin atunci când ai cea mai mare nevoie.  Fiind prins în niște proiecte care urmau să se finalizeze a uitat cu desăvârșire de ziua soției lui. Mai avea cam 2 ore până să plece acasă și nu ducea această grijă , până când nu l-a sunat mama sa pentru al întreba ce i-a luat soției. La auzirea acestor cuvinte,și-a amintit și el că astăzi era ziua soției, nu știa ce să facă așa ca a scris pe un motor de căutare florărie online Buzau și uite așa a găsit o florărie foarte interesantă. Numele acesteia este Floria. A intrat și a văzut prezentarea mai multor  buchete, dar s-a uitat înspecial la cele alcăuite din trandafiri albi , deoarece aceștia erau florile preferate ale soției sale, alegând buchetul alcătuit din 101 de trandafiri albi.Pe lângă trandafirii albi a mai comandat tot de pe floria și un tort de ciocolată. Vreau să vă spun că soția acestuia a fost foarte uimită atunci când s-a trezit la ușă  cu un  domn care a întrebat-o numele , împreună cu aceste două cadouri minunate. Și pe dumenavoastră vă poate scoate din belea floria.ro.

După ce am auzit aceste de la vărul meu, am intrat și eu pe floria.ro pentru a cumpăra un buchetd e flori pentru prietena mea care stă în Buzau. Ne putând să ajung în ziua aceea în Buzau am apelat la serviciile floria. Știind că florile sale preferate sunt freziile , am achiziționat buchetul alcătuit din 49 de frezii multicolore. Prietena mea a fost froarte uimită de acest cadou ,la care nici nu se aștepta . M-a  sunat să îmi mulțumească ,din voce puteai să îți dai seama cât de fericită au facut-o acele frezii.

Și dumneavoastră puteți intra aici și găsi buchetul perfect pentru anumite persoane  speciale din viața dumenavoastră. O multitudine de soiuri de flori ,printre care se numără trandafirii de  diferite culori, freziile, calele, crizantemele, crinii ,flori de sezon , flori chiar și pentru cel mai important moment din viața  dumneavoastră, nunta. Toate acestea vă  stau la dispoziție ,pentru a bucura pe cineva sau a vă face peterecerea mai frumoasă..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments