Ghete Trekking Gallio

bocanci.jpeg

Material exterior: piele Suede impermeabila + Cordura impermeabila

Material captuseala: Membrana Event

Material talpa: cauciuc Vibram + micro

Event A transpira este un proces natural, parte a ceea ce ati putea numi aerul conditionat al corpului uman. Cand facem miscare, muschii nostri genereaza caldura. Corpul trebuie sa-si mentina temperatura in parametrii normali si de aceea el cauta in permanenta o metoda sa se racoreasca singur. Ne reglam temperatura corpului respirand. Pentru ca sistemul nostru natural de racire al sa fie eficient, materialul impermeabil trebuie sa lase transpiratia sa iasa. Daca transpirati mai mult decat poate sa duca materialul impermeabil se intampla 2 lucruri:

1.Aerul in incaltamintea dumneavoastra se incalzeste, in timp ce umiditatea relativa ajunge la 100%.
2. Sistemul de racire nu mai functioneaza, ceea ce inseamna ca organismul dumneavoastra nu mai poate sa-si regleze temperatura singur.Omul prin mers produce de la 0.25 pana la 0.5 litri de transpiratie pe ora si peste 1.5 litri in cazul activitatilor sportive. Acestui surplus de transpiratie trebuie sa i se permita evaporarea, ceea ce multe materiale nu fac.

De ce sa folositi materialul eVent?

Pentru ca materialul eVent este de doua ori mai aerisibil decat materialele impermeabile obisnuite. Materialul eVent lasa transpiratia sa iasa, mentinandu-va mereu uscat.

Cum functioneaza? Materialul eVent: Tehnologia Direct Venting(™)

Performantele materialului eVent se datoreaza membranei sale impermeabile. Compozitia acesteia permite milioanelor de pori sa respire la maxim. Transpiratia iese constant prin material direct afara, asigurand talpilor mediul uscat de care acestea au nevoie pentru a nu induce intregului corp agasanta senzatia de disconfort.

Vibram

Fiecare talpa Vibram a fost creata pentru a oferi performanta , confort si durabilitate chiar si celor mai pretentiosi utilizatori. Cu peste 60 de ani de experienta VIBRAM produce 50 de mixturi si 400 de modele, fiecare fiind testat riguros si controlat amanuntit. Talpile VIBRAM confera confort si calitate oricaror incaltari.

Cordura

CORDURA, un nou nivel de performanata. Material de inalta tehnologie, creat de DuPont, foarte rezistent la uzura. Chiar si cel mai subtire material CORDURA are de doua ori mai multa rezistenta la frecare in comparatie cu textura standard de nylon. Cordura asigura durabilitate si viata lunga oricarui echipament outdoor. Cordura este marca inregistrata DuPont.

sursa military-shop.ro

(Visited 19 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments