Life & Inedit

Grota salină din Cluj-Napoca

grota-salina.jpg

Grota salină construită după o technologie moderna din sare de la Marea Moartă şi sare gemă oferă un tratament natural pentru protejarea sănătăţii şi prevenirea diferitelor boli.
Grotei saline este specific microclimatul ultraseptic care se caracterizează printr-o excepţională puritate bacteriologică şi printr-un aer bogat în minerale şi microelemente.

Pe lângă ionizarea negativă, binefăcatoare pentru sănatate, aerul din salină este bogat în iod, potasiu, calciu, magneziu, selenium şi alte elemente cu o temperatură constantă de 20-22 C°.
Şedinţele se efectuează în scaune confortabile relaxante într-un cadru sonor selecţionat adecvat (murmurul mării, adierea vântului, ciripitul de păsari), ceea ce ajută la relaxarea corpului.
Terapia prin culoare are, deasemenea, o influenţă considerabilă asupra stării dumneavoastră de spirit. În timp ce culorile calde (galben, portocaliu, roşu) au un efect de stimulare şi energizare, culorile reci (violet, albastru, indigo) au un efect calmant, diminuând stresul.

Putini cred ca stiu ca in Cluj-Napoca exista asa ceva.  O şedinţă în grota salină este egală cu o zi petrecută la mare! Sper chiar si de curiozitatea sa intrati in aceasta grota salina unica in Romania!

 

Pentru mai multe informatii luati legatura cu Grota Salina:

400029 Cluj-Napoca,
str. Cardinal Iuliu Hossu
(str. Pavlov) nr. 12

Tel:0264-599812
Web:
e-mail:
.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments