Auto & Moto,  Zi de zi

In trafic suntem toti egali!

10355373_968144186545102_397636793217225306_nDeși legea trebuie respectată de către toți participanții la trafic, la noi, din păcate, așa ceva nu prea se pune în practică, de obicei cei cu BMW se cred Schumacher, se cred nemuritori și pot să facă ce vor pe străzi, semnalizarea e opțională, semnele de circulație decor de Crăciun ș.a.m.d. Dacă nu ar produce pagube și celorlalți nu ar fi nici o problema că există în trafic, doar că de cele mai multe ori mor oameni nevinovați care respectă legea și care se trezesc loviți de un astfel de inconștient. Zilele trecute, chiar dacă a fost Crăciunul au murit zeci de oameni pe străzile din România din cauza inconștienței unora care nu se respectă pe ei în primul rând, iar apoi pe cei de lângă ei, că sunt participanți la trafic, pietoni .. Legile circulației sunt făcute pentru protecție și siguranță, nu pentru că nu vor milițienii să nu te lase să mergi cu 100km/h pe un drum comunal.

Și jurnalista Iuliana Gătej de la Antena, chiar dacă în meseria ei făcea ceva nobil și se ocupa de partea socială, se pare că în trafic era o inconștientă..să nu folosim alte cuvinte. Câtă minte trebuie să ai să mergi cu 140 pe oră și să mai și vorbești la telefon, mai ales că e iarnă, polei, vizibilitate redusă ș.a. E trist când mor oameni, dar astfel de inconștienți nu ar trebui să existe pe nici un drum din lume. Din păcate suntem pe primul loc în Europa la decesele pe stradă pentru că nu avem poliție, iar o mare parte dintre șoferi nu știu să conducă și nu se respectă pe ei! Iar când există tragedii, acestea se rezolvă ca în cazul lui Huidu..omori 3 oameni și ești arestat la vilă! Asta da justiție!

Închei cu un citat care poate le va da de gândit acestor inconștienți și se vor mai calma înainte de a mirosi trandafirii de jos în sus!

,, Dă şansă fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta. ” Mark Twain

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments