Pitici de gradina

pitici_de_gradina_cuibus_blog_transilvaniaCe bine te simți când poți să îți îndeplinești visul și să te muți la o casă cu curte și grădina dar și să îți poți pune pitici de gradina EuroPav in mai multe culori. Pur și simplu îți schimbă dispoziția când ieși din casă și poți admira piticii de gărdină. Mie îmi aduc mereu aminte de copilărie și de zilele însorite de vară pe care le petreceam în curtea bunicilor iar ei îmi citeau povești.

Chiar dacă acum avem cu toții responsabilități iar copilăria a trecut demult parcă zilele care te copleșesc te fac să te gândești la tot felul de improvizații cum ai putea aduce acele sentimente de liniște înapoi. E relativ simplu dacă ai un pic de nebunie. Poți da drumul la muzica și totul o să curgă de la sine.

Urmează pașii mei. Ai ieșit în grădină? Am ieșit și eu și mă gândesc la povestea Cenușeresei și gândul de a-mi instala o fântână arteziană în curte îmi surde din ce în ce mai mult. Am făcut o scurtă căutare pe internet și am găsit fantani arteziene Europav care arată elegant, dă un aspect plăcut și primitor curții și grădinei mele iar cel mai mult m-am bucurat de faptul că am putut să-mi aleg o culoare preferată de mine.

Între pitici de grădină se așează foarte bine veselia apei din fântână.

Stați liniștiți că nu am spus nimănui că poveștile din copilărie și încercările mele de readucere a linștii perioadei de atunci o fac prin simplele amenajări din curte. Am folosit și piatra naturala pe care am adus-o din călătoriile mele pe munte.

Tonul face muzica și totul depinde de voi cum doriți să vă amenajați grădina sau spațiul din curte unde vă petreceți timpul liber. Puteți crea chiar un model din piatra naturala care vă poate binedispune și mai mult și care de ce nu să vă dea mai multă energie.

Puteți apela și la un peisagist căruia să îi expuneți ideile dumneavoastră de amenajare a spațiului verde sau pur și simplu vă folosiți imaginația iar totul o să prindă contur. Nu uitați de accesoriile pentru înfrumusețare! Sunt foarte importante.

(Visited 18 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments