ÎNTRE BIG BANG ŞI APOCALIPSĂ: 10 SEPTEMBRIE, ORA 10 ÎNCEPUTUL SFÂRŞITULUI LUMII?

apocalipsa-incepe.jpg

LIVE WEBCAST DE LA CERN. LHC, EXPERIMENTUL SECOLULUI.
Pentru ştiinţă şi pentru omenire, Ziua Z a sosit. Miercuri vom afla dacă experimentul Large Hadron Collider va aduce date noi pentru a explica apariţia vieţii pe pământ sau va arunca lumea în hăurile găurilor negre. Pentru că, miercuri, debutează testul final din tunelul special aflat la graniţa Elveţiei cu Franţa. Antena3.ro vă ţine la curent cu tot ceea ce se întâmplă în jurul acestui proiect controversat. Puteţi urmări desfăşurarea evenimentului LIVE WEBCAST de la Centrul European pentru Cercetare Nucleară (CERN).


Large Hadron Collider – GALERIE FOTO

Apocalipsa şi găurile negre

Practic, miercuri, la ora 10, cercetătorii care se ocupă de acest proiect vor vedea dacă fascicolul de protoni poate trece prin cel mai mare acceleratorul de particule creat vreodată. În fapt, acest accelerator de particule provoacă şi spaimă unor cercetători sceptici în privinţa experimentului. Ei spun că, în loc să elucideze misterul apariţiei Big Bang-ului şi să ofere detalii despre Particula lui Dumnezeu, acceleratorul ar putea arunca omenirea într-o gaură neagră. Acest lucru se va întâmpla fie imediat, fie în decurs de patru ani, spun ei. Dacă ar fi să credem varianta mai lungă până la Apocalipsă, acest lucru ar coincide cu anul 2012, an la care se termină lumea în vechiul calendar mayaş.

A ieşit de la naftalină un catren semnat Michel de Nostredame, care sună cam aşa:
Migrés, migrés de Genefue trestous,
Saturne d’or en fer se changera,
Le contre Raypoz exterminera tous,
Auant l’aruent le Ciel signes fera.

Adică:
„Fugiţi, fugiţi din Geneva cu toţii,
Saturn din aur în fier se va transforma,
Raza contra-pozitivă (adică negativă? n.trad.) va extermina totul,
Vor fi semne în cer înainte de aceasta.”

Se ştie că fascinantele catrene marca Nostradamus sunt interpretabile din multe puncte de vedere. Potrivit „traducătorilor”, sfârşitul lumii ar mai fi fost valabil pentru anul 2000, dar şi pentru 2436, când urmările războiului sfânt ar izgoni rămăşiţele omenirii către alte… sisteme solare. 

Apocalipsa după Maya

Mergând mult mai adânc în istorie, civilizaţia Maya, cu solide cunoştinţe de astronomie, realiza calendare şi prognoze pe cicluri de 4000 de ani. Calendarul actual mayaş ia sfârşit la 24.12.2012, motiv pentru panicoşi să asocieze momentul cu punctul culminant al groaznicului experiment realizat cu acceleratorul de particule LHC. Nici o problemă, spun specialiştii, din 25.12.2012 porneşte următorul ciclu de 4000 de ani mayaşi. Doctor în istoria artei, americanul Jose Arguelles ştie exact ce se va întâmpla atunci: „Lumea post-2012 va fi o lume a telepatiei universale. (…) Vom fi mai puţini şi vom avea un stil de viaţă simplu, susţinut de energia solară şi de grădinărit. Nu toţi vor avea însă de câştigat”, avertizează Arguelles: „Cei care nu-şi vor da seama că există şi alte dimensiuni ale realităţii vor fi luaţi de nişte navete argintii.” No comment.

Un popor altfel echilibrat, olandezii pun bază pe calendarul mayaş. Mii de locuitori ai Ţării Lalelelor şi-au construit buncăre pe care le vor umple cu provizii; şi-au achiziţionat şi ambarcaţiuni. 

Continuareape antena3.ro

(Visited 20 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
anonim

Ha !Pai normal ca majoritatea cercetatorilor care vor sa faca experimentul asta sunt niste fosile pt care nu mai are importantanta cat mai traiesc…oricum nu mai au mult!!!!!
asa ca,de ce sa nu o faca si pe asta
vai de capul nostru ,

anonim

a trecut de ora 10 :|