Revine căpitanul

sisi-1.jpg

Fundaşul Zsolt Szilagyi va juca astăzi primul său meci oficial pentru “U”, după o pauză de trei ani şi cinci operaţii la genunchi

Calvarul prin care a trecut jucătorul Universităţii, Zsolt Szilagyi (27 de ani), timp de trei ani, pare a se fi încheiat. Accidentat grav în septembrie 2005, la un meciul de Cupă cu Unirea Dej, fundaşul clujean a suferit nu mai puţin de 5 intervenţii chirurgicale la genunchiul stîng şi a fost la un pas de a renunţa la cariera de fotbalist . “Unicul căpitan”, cum a fost supra­numit de fanii “şepcilor roşii” pentru determinarea sa în teren, va juca din nou pentru “U” într-un meci oficial şi tot în Cupa României.

“Sisi” face parte din lotul Universităţii pentru meciul de astăzi cu Mechel Cîmpia Turzii, iar la antrenamentul de ieri Dorinel Munteanu l-a folosit în garnitura de start. “Vor fi schimbări în primul 11 faţă de meciul cu Liberty. Ar putea să joace şi Szilagyi”, a spus ieri “Munti”. Szilagyi este nerăbdător să îmbrace iar tricoul cu numărul 4 al Universităţii într-un joc oficial. “Eu sînt pregătit. Acum, vom vedea cînd o să joc”, a afirmat “Sisi”.

Pedepsit
Portarul Călin Moldovan plăteşte pentru ezitarea de la golul încasat sîmbătă cu Liberty Salonta (1-1). Moldovan nu face parte din lotul pentru meciul de astăzi, de la Cîmpia Turzii, Dorinel Munteanu preferîndu-i pe Pieter Merlier şi Bogdan Fărcaş. Cum belgianul nu este refăcut sută la sută după accidentarea la mînă suferită acum două săptămîni la Piteşti, titularul dintre buturile Universităţii ar putea fi juniorul Fărcaş.

Sursa gsp.ro

(Visited 13 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments