Divertisment

Keira Knightley spune nu Photoshopului, româncele îşi scot coastele cu mouse-ul

Iluzia „photoshopică“ a frumuseţii de plastic e întreţinută şi de vedetele române şi susţinută de revistele glossy pentru publicul român.

 

Andreea Marin este doar una dintr-un mare detasament de

 Andreea Marin este doar una dintr-un mare detasament de “perfectioniste” romance. Sursa: Mediafax

În urmă cu câteva zile, Keira Knightley, frumuseţea-creion a Hollywoodului, a refuzat să fie adusă la standardele curente de frumuseţe internaţională, care închid orice femeie în tiparul „cât mai subţirică cu sâni cât mai mari“. Pentru bunul mers al imaginii ei de sex-simbol care stimulează incredibil încasările, producătorii ultimului ei film, „The Duchess“, i-au cerut să intre în programul Photoshop, care să-i tripleze dimensiunile bustului.


Deşi pentru filmul „King Arthur“, Keira Knightley acceptase o prefacere similară, care i-a adus o nerecunoaştere a sa când s-a văzut pe marile ecrane şi ceva râsete pe marginea bustului ei îmbogăţit peste noapte, de data aceasta Keira a refuzat categoric să mai fie perfecţionată.

Mai mult, s-a plâns că revistele din SUA nu acceptă pe copertă decât staruri cu sânii aproape XXX, iar pe cele cu sânii mici doar dacă acceptă ca aceştia să le fie considerabil măriţi.

Epoca Photoshop a industriei glossy nu dă semne că ar apune prea curând, spune Paul Breazu: „Păi, abia a început! Probabil nu o să dispară prea curând. Mereu o să vorbim de femeia perfectă, aşa că… Probabil când or să dispară revistele pentru femei şi revistele pentru bărbaţi, că sunt la fel de prelucrate“. 

Continuarea in Cotidianul.ro.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments