Divertisment

Localitatea FUCKING

fucking_austria.jpg

Localitatea Fucking chiar exista in Austria!

Fucking este o localitate in Austria aproape de Salzburg. Satul exista deja din 1070.
Numele vine de la un barbat pe nume Focko din secolui 6.

Focko + sufixul “ing” = Fucking (Insemana locul oamenilor lui Focko).

Semnul cu numele orasului este cel mai des furat semn in Austria. S-au cheltuit multi bani din bugetul satului pentru inlocuirea lui de fiecare data cand a fost furat. Acuma a fost turnat intr-un bloc de beton mai mare pentru a fi mai greu de furat. S-a propus si schimbarea numelui,da satenii nu erau de acord..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
skywalker

si ce vrei sa spui cu asta? care-i faza? crezi ca nu stiu? stiu, dar suntem romani si traim in Romania, trebuie se ne respectam pe noi si tara asta. Numai prin munca si actiuni corecte ne putem dovedi demn de acest pamint si aratam respect tarii si inaintasilor nostrii! daca tot stam si ne uitam la vecini, lamentindu-ne ca ce civilizatie e la ei, tot asa inapoiati o sa si murim.

skywalker

vina este exclusiv a romanilor, nimic mai adevarat si nu am spus altceva. dar de aici si pina a-i aprecia si respecta pe autrieci trebuie sa fie cale lunga.

skywalker

cuuuum???? sa-i respectam pentru ca ne-au furat tara!? uneori nici nu ma mai mir de ce am ajuns in halul asta, vazind replici ca a ta. ce au facut bun cit au stat pe aici, ca le-au permis ungurilor sa isi bata joc cit au vrut de romani? asta ii lucru bun?

skywalker

la naiba cu austriecii astia, care in 20 de ani de capitalism in Romania si-au recuperat toate pierderile avute la destramarea fostului imperiu

teom

sunt curioasa cum sunt acesti oameni ai lui Focko