Advertising

Loto Polonia Multi – Sanse mai mari, premii mai mici

multi_cuibus_blogNu de mult timp, agenţiile de pariuri din România au găsit o alternativă pentru jucătorii la loterie.
În ce consta aceasta?
Regulile sunt puţin diferite. Jucătorii pariază pe numere la loteriile internationale din Polonia, Italia, Slovacia, Grecia, s.a.m.d. , miza pe bilet fiind de minim 1 leu la majoritatea caselor de pariuri iar în funcţie de câte numere pariezi, creşte sau scade şi cota pariului, care este mică, comparativ cu premiile oferite de loteria Română.
De menţionat este faptul că acest pariu are loc între jucător şi agenţia de pariuri care foloseşte ca subiect de pariu, loteriile internaţionale, şi nu are o legătură directă cu acestea.
Cea mai populară loterie de la casele de pariuri, la momentul actual în Romania, este Loto Polonia Multi Multi.
Această loterie nu este ca cele cu care v-aţi obişnuit, deoarece se extrag nu 6, ci 20 de numere din 80. Şansele sunt mai mari de la primul calcul: 80:20=4 iar 49:6=8,1(6), dar nu acesta este motivul pentru care la Loto Polonia şansele de câştig sunt mai mari. La casele de pariuri se joacă pe sisteme, iar cel mai popular sistem este cel 3 din 3. Adică se pariează pe 3 numere din 3 alese. Aceste 3 numere pariate vor trebui să apară printre cele 20 extrase din 80 pentru a câştiga cu un bilet cu miza de 1 leu, suma de 70 de lei, deoarece aceasta este cota pentru sistemul 3 din 3. Sistemul 3 din 4 vă permite sa alegeţi 4 numere din care 3 numere din acestea trebuie sa le nimeriţi pentru a câştiga. Extragerea la Loto Polonia are loc de două ori pe zi. La ora 15:00 şi ora 22:40 a României. Pentru a afla mai multe despre această loterie cu şanse de câştig mai mari şi premii mai mici, urmăriţi site-ul ce oferă pentru jucătorii la Loto Polonia, rezultate, statistici, cote, extragerea live şi multe altele. De asemenea, vă puteţi consulta în rubrica noastră de comentarii cu cei ce au experienţă la Loto Polonia..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments