Universitatea Cluj

U Cluj – Ceahlaul Piatra Neamt 1-1

panorama_cluj_Arena_universitatea_cluj_ceahlaul_piatra_neamt_cuibus_blog

Ce poate fi mai frumos decât o seară calduroasă de vară pe Cluj Arena la un meci al Universității Cluj. Studenții îi primesc în vizită pe cei de la Ceahlăul Piatra-Neamț. Speram să fie bine, adică cele 3 puncte :). Echipele se pot vedea în poza de mai jos. Titulari, rezerve…

Ucluj_ceahlaul_1_1_cuibus_blog

Meciul a început slăbuț, personal am fost chiar dezamăgit de forma jucătorilor ambelor echipe – lipsa de omogenitate, concentrare.

arbitri_ucluj_ceahlaul_cuibus_blog

Bineînțeles că a mai avut grijă și arbitrul Tudor să fragmenteze jocul cât ma des, împărțind cartonașe în stânga și în drepata. Pe cei de la Ceahlăul i-a lăsat în 10 oameni, eliminându-l pe Adrian Gheroghiu meritat, după cumul de cartonașe galbene.

La momentul fazei Ceahlăul o conducea pe U cu 1-0.  Golul marcat de Gojan Golubovic în minutul 31. Avantajul nu a ținut prea mult, iar în minutul 41, U restabilea egalitatea prin Ionuț Târnacop.

Meciul așa s-a și terminat, fiecare echipă obținand câte un punct, deși se puteau înscrie goluri liniștit de ambele părți.

Ca suporter al echipei clujene cu un ochi râd și cu unul plâng: e bine totuși că s-a obținut primul punct, s-a spart gheața. Dar în același timp se putea mult mai mult, plus că jocul echipei cam lasă de dorit. Sincer dacă nu se schimbă câte ceva cam prin toate compartimentele echipei, nu-i văd bine sezonul asta pe cei de la U.

Plusul acestei echipe, la fel ca întotdeauna, au fost, sunt și vor fi suporterii. Chiar dacă pentru unii par mai neciopliți sau dintr-o bucată, ei sunt sinceri în pasiunea lor. Și asta ne poate doar bucura, pentru că multe echipe și-ar dori susținerea fanilor cum o are Universitatea !
Și până etapa viitoare, vă zic doar atât “ Haide U, și de merge și de nu !

Mai jos puteți vedea și alte poze realizate de Cristi Bărăian și Lucian Cuibus.

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments