Sport

Marian Cozma injunghiat mortal

marian_cozma.jpg

Foto: daylife.com

Oare cine e mai “huligan”? Cativa suporteri de la U care se imbrancenc cateodata cu altii sau cei care omoara sportivi? Din pacate astazi handbalistul Marian Cozma a fost ucis in Ungaria de niste tigani unguri. Marian Cozma a fost injunghiat in inima si a murit dupa 2 ore la spital. Alti 2 colegi de-ai sportivului, Zarko Sesum si Ivan Pesic, au fost injunghiati si se afla in stare grava la spital.

Marian Cozma a mai fost înjunghiat, în urmă cu patru ani, pe o stradă din Bucureşti. Deşi rana de atunci a fost destul de gravă, fiind localizată în apropierea coloanei vertebrale, Cozma a revenit în sala de sport după doar o lună şi jumătate.

Cozma juca la echipa MKS Veszprem din Ungaria şi era pivot în echipa naţională a României, de unde intenţiona să se retragă în curând. Marian Cozma a fost jucător al echipei Dinamo Bucureşti inainte de a juca la echipa ungara..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
oroles

isi primesc ei pedeapsa!am auzit ca tatal jucatorului din Muntenegru e mare militar,si a trimis deja un fel de comando sa-i gaseasca.ma rog doar sa-i gaseasca inaintea politiei,asa sigur isi primesc rasplata

skywalker

vaiii, eu am ramas socat cind am aflat! apoi m-am uitat la televizor ca sa aflu mai multe si l-am vazut pe tatal sau cum plingea… era distrus… le-a spus reporterilor sa nu isi paraseasca niciodata tara, atunci mi-am bagat capul in perna si am inceput si eu sa pling… Imi pare foarte rau dupa baiatul asta, il vazusem la CM, era cel mai inalt de la campionat. Pacat, mare pacat. Dumnezeu sa-l ierte! In sfirsit, exista o mare diferenta intre a fi huligan si a da un pumn sau o palma. Am luat si eu citiva pumni de la… Mai departe»

sportlocal

O tragedie. A murit un om. Nu conteaza ca era handbalist in echipa nationala a Romaniei. In primul si in primul rand, Marian Cozma era un om. Un om ca noi toti ceilalti, care a fost ucis de niste bestii, carora nu le putem spune oameni. Da, niste bestii au fost cei care au macelarit un om si au bagat inca doi in spital. Nu conteaza ca erau tigani, rromi sau cum vor ei sa li se mai zica. La ce au facut ei nu conteaza deloc etnia. Tot animale sunt, indiferent de etnie.