Advertising

Marirea buzelor cu acid hialuronic

Chirurgia estetica a avansat extraordinar de mult in ulimul timp si exista o serie foarte numeroasa de operatii invazive si nonevazive care pot aduce imbunatatiti considerabile corpului uman. Pe piata gasim foarte multe clinici care ofera astfel de servicii, una din cele mai comune si nedureroase proceduri este marirea buzelor cu acid hialuronic, acesta este o interventie nedureroasa pentru ca se efectueaza in urma aplicarii cu un unguient ce contine o substanta anestezica si care reduce disconfortul simtit de pacienti in momentul incare se efectueaza injectarea cu acid hialuronic buze.
Acidul hialuronic este mai este cunoscut si sub numele de hyaluronan sau hialuroat. El este un carbohidrat ce se gaseste in mod natural in organismul nostru, fiind des intalnit in cartilaje si mai ales in piele. El este foarte folosit in industria cosmetica, atat pentru estomparea ridurilor cat si pentru marirea buzelor. Deoarece acidul haluronic este¬ regasit in mod natural in corpul nostru el este foarte bine tolerat de celulele organismului corpului uman si nu implica absolul nici un risc asupra sanatatii noastre. Acidul hialuronic este adese folosit si atunci cand se realizeaza interventiile asupra articulatiilor pentru acesta contribuie atat la redarea mobilitatii articulatiilor, cat si la calmarea durerilor provocate de acestea.
O data injectat in buze acesta poate avea un efect de pana la 12 luni. Trebuie sa stii ca dupa acest tip de interventie nu este necesara nici o perioada de recuperare. Dar aceasta interventie trebuie sa se efectueze doar de medici esteticieni asta dup ace in prealabil a existat o discutie detaliata intre medic si pacienta in care s-au stabilit toate detaliile procedurii.
Trebuie sa stii ca interventia cu acid hialuronic in buze nu trebuie sa fie dureroasa, veti simpti doar o mica intepatura, si de asemenea nu trebuie sa cauzeze neplaceri de orin estetic. Daca optati pentru o clinica cu medici profesionisti, cu servicii de calitate si care foloseste de asemenea cu produse corespunzatoare nu veti ramane cu vanatai sau sangerari. Iar in general femeile care opteaza pentru acest tip de interventie nu simt nici un disconfort major, iar operatiile de marirea buzelor au rezultate extraordinare.
Acidul hialuronic este folosit in acest tip de interventii pentru ca are 3 beneficii unimitoare asupra pielii. In primul rand acesta estompeaza ridurile, in al doilea rand acesta va stimula sinteza de colagen si va oferi luminozitate pielii.
Datorita beneficiilor aduse industriei cosmetice acidul hialuronic se foloseste in mai multe tipuri de interventii: marirea si conturarea buzelor, tratarea cearcanelor, estomparea ridurilor de pe fata si gat, rotunjirea pometilor si de asemenea hidratarea decolteului, al mainilor si a gatului.
Datorita acestor benefiicii si a rezultatelor pe care le aduce asupra chipului multe femei aleg sa il folosesca pentru perioade foarte lungi de timp. Este foarte important sa stii ca nu este recomandat ca acidul hialuronic sa fie folosit intr-un mod exagerat. Efectul acidului haluronic poate persista pana la o perioada de 12 luni, in functie de cantitatea si tipul de produs injectat de doctor. Este foarte important sa cereti sfatul unui specialist atunci cand doriti sa efectuati aceasta procedura de mai multe ori intr-un timp mai scurt.
.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments