Advertising,  Consumatori

Masaj erotic VIP OBSESSION

masaj_erotic_vip_obsession_cuibus_blog_transilvania_romaniaMasajul erotic modern este o parte esențială pentru fiecare dintre noi. Dacă acestea se fac ca o formă de preludiu pentru ea/el  sau se practică după actul sexual este la fel de bine primit. Masajele erotice sunt folosite de cele mai multe ori pentru a atinge un punct maxim de excitație fără să existe vreun raport sexual. Masajele erotice nu sunt o practică nouă pentru societatea actuală, acestea se practică din cele mai vechi timpuri, chiar dacă erau mai ascunse decât în prezent. În secolul al XVII-lea a existat un masaj genital efectuat de către medici pe femei, și reprezenta un mijloc standard de tratare a isteriei feminine. Această formă de tratament a fost foarte populară atât pentru femei cât și pentru medici și a ajuns să fie practicată chiar și dacă nu exista nici un risc de isterie feminină. Chiar și acum masajele erotice sunt preferate de femei și bărbați, folosindu-se diverse obiecte ajutătoarea pentru o plăcere mai mare. La începutul secolului al XIX-lea, dispozitivele hidroterapeutice erau doar o altă formă de vibratoare folosite la scară largă în Europa și America, în special în stațiunile balneare. Prin 1870 medicii au putut folosi un vibrator cu ceas, iar mai tărziu vibratorul electromecanic folosit într-un azil din Franța. Totuși vibratoarele au fost destinate exclusiv pentru scopuri medicale pentru perioade îndelungate. Odată cu boom-ul industrial susținut de rețelele de energie electrică, vibratorul a devenit un instrument esențial în masajele senzuale, iar după 1918 acestea au ajuns să fie folosite în intimitatea propriului cămin.

Dacă sunteți prin bucurești și aveți nevoie de un masaj erotic puteși apela la Vip Obsession care oferă astfel de servicii la orice oră. Primeste un masaj erotic de la frumoasele maseuze de la Vip Obsession. Puteți alege diverse tipuri de masaj: masaj Erotic Simplu (1 fata), masaj erotic dublu (2 fete), masaj tantric, masaj erotic + jacuzzi party, masaj erotic la hotel.

Fiecare maseuza VIP Obsession este într-o continuă pregatire, atât din punct de vedere al masajului cât și al interacțiunii cu clienții. Țelul nostru este să vă oferim un masaj revitalizant și o experiență emoțională unică. Misiunea modelelelor VIP Obsession este să vă relaxeze, să vă inspire, să vă trateze la cel mai înalt nivel, pe măsura respectabilului dvs. statut. Suntem perfect conștienți de calitatea clienților noștrii, persoane cu un statut social înalt, persoane importante, pregătite și educate, persoane cu cel mai înalt simț critic și care nu vor opta niciodată decât pentru servicii la cele mai înale standarde.

Mi-a plăcut ce am văzut pe site-ul acestei firme din București, oferte interesante care sunt în permanență: la 5 sedințe de masaj erotic primiți o sedință de masaj erotic GRATUIT. Modelele sunt foarte focoase și găsiți nenumărate poze cu ele în diverse ipostaze.. Dacă sunteți cumva interesat de un job pentru această firmă, în prezent caută un Coordonator pe partea de PR:

Esti talentat si creativ? Noi te punem in valoare! Participa la campania “Best Job In The World” si poti castiga 2000 de euro lunar.VIP Obsession cauta PR Coordonator. Dovedeste ca ai abilitati in a crea “lucruri” care pot deveni populare. Fii cel mai bun si convinge-ne ca TU meriti sa castigi 2000 de euro lunar! Ce trebuie sa faci?

Pentru a aplica este necesar sa creati unul din materialele:

– un FILMULET in care subiectul sa fie salonul de masaj erotic VIP Obsession. Nu exista limite in ceea ce priveste conceptul de creatie sau compozitia filmuletului. Aveti libertate totala sa va exprimati imaginatia. Filmuletul va trebui incarcat pe YouTube pentru a fi prezentat publicului si pentru a se putea evalua impactul acestuia.

– o POZA sugestiva pentru promovarea acestui salon in care sa apara textul “VIP Obsession – Salon de masaj erotic”. Poza va trebui postata pe Facebook pentru a i se putea evalua potentialul prin numarul de Like-uri si Share-uri.

– un ARTICOL despre salonul de masaj erotic VIP Obsession sau pur si simplu despre domeniul masajului erotic pe care il veti posta pe Blog-ul personal. Articolul poate fi scris atat in romana cat si in oricare din limbile de circulatie internationala (engleza, franceza, spaniola, germana, italiana). Este necesar ca in articol sa includeti un link catre site-ul http://www.bucharest-eroticmassage.ro

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Cum să evaluăm un blog – Lucian Cuibus – Tips&Tricks […]

Masaj erotic

Este extraordinar indiferent daca este femeie sau barbat. In ziua de azi, cand stresul cotidian este din ce in ce mai puternic, toti avem nevoie de un masaj erotic. Ca terapie, relaxare sau pur si simplu ca o metoda de inlaturare a stresului.

masaj erotic bucuresti

Pentru masaj erotic sau tantric va recomand http://www.sweettouch.ro,
Este pozitionat central in Bucuresti, Rodiei 45,
0751.770.600
preturi incepand cu 90 lei pentru masaj erotic cu finalizare

[…] Cum să evaluăm un blog – Lucian Cuibus – Tips&Tricks […]

[…] să evaluăm un blog – Lucian Cuibus – […]