Advertising

Un scaun auto pentru copilul tau

Calatoria cu masina, impreuna cu copilul tau, poate fi interesanta si plina de provocari. Asadar, daca doresti sa-i oferi copilului tau siguranta maxima, este obligaroriu sa achizitionezi un scaun auto special. Alegerea de scaune auto copii este un proces complex si, de cele mai multe ori, dificil pentru parinti. Multitudinea de modele existente pe piata, la ora actuala, ingreuneaza si mai mult decizia, diferenta dintre ele fiind de multe ori greu de sesizat.

Pornind de la cateva criterii bine stabilite, aria de cautare se poate restrange semnificativ, astfel incat decizia sa fie mai usor de luat. Daca e sa ne limitam la criterii care tin de calitate si de nivelul de siguranta oferit copilului tau, la magazinul oniline Kidscare gasesti scaune auto speciale care intrunesc aceste calitati. Cu un design modern si ergonomic, modelul de scaune auto isofix, imbina siguranta cu confortul, poate fi utilizat o perioada indelungata de timp, fiind recomandat pentru bebelusi si copii de la 0-36 kg (aproximativ 11 ani). Sistemul rotativ permite rotirea scaunului la 360, doar prin apasarea unui buton, fiind usor de fixat atat cu fata, cat si cu spatele la directia de mers. Sistemul isofix rigid ofera siguranta sporita si inlatura riscul unei montari incorecte. Dispune de centura de ancorare superioara, centurile scaunului au sistem de prindere in 5 puncte, reglabile pe inaltime, tetiera are 10 pozitii de reglare si spatarul in 5 pozitii. Sistemul de reglare este foarte accesibil si nu deranjaza copilul. Montarea se face rapid si in conditii de siguranta. Tapiteria este confectionata dintr-un material rezistent, dar lasa pielea copilului sa respire. Husa este detasabila si se poate curata.

Prin achizitionarea de scaune auto rear facing cu isofix, va luati o masura de siguranta incontestabila. Acest scaun special este recomandat pentru copiii intre 0-18 kg(aproximativ 4 ani) si permite utilizarea cu spatele la directia de mers, pana la greutatea de 18 kg. Conform testelor de impact, copiii aflati in aceasta pozitie sunt de cinci ori mai in siguranta decat in pozitia cu fata la directia de mers. Are sistem de prindere in 5 puncte, tetiera este reglabila, centurile sunt reglabile pe inaltime, dispune de picior de sprijin in podeaua masinii, protectie impotriva impactului lateral, partea de sezut a scaunului este realizata dintr-un material special care ofera confort, are reductor pentru sezut din spuma cu memorie si husa detasabila si lavabila. De acum, calatoria va deveni mai sigura, mai usoara si mai placuta..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments