Clujul de langa noi,  Sport

Meci de Europa League pe Cluj Arena

pandurii_hapoel_uefa_cluj_arena_dr_mircea_luca_stadium_cuibus_blog_transilvaniaHorea Uioreanu, președintele Consiliului Județean Cluj, și Marian Condescu, președintele Consiliului de Administrație al clubului de fotbal CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, au anunțat astăzi că a fost semnat contractul privind organizarea meciului de fotbal din turul III preliminar al Europa League. Conform acestui contract joi, 1 august, Cluj Arena va găzdui partida pe care echipa gorjeană o va disputa împotriva formației F.C. Hapoel Tel Aviv.
„Noi punem la dispoziția echipei Pandurii stadionul, în mod gratuit, cu toate dotările aferente și asigurăm accesul echipelor C.S. Pandurii Lignitul Tg.-Jiu și F.C. Hapoel Tel Aviv în data de 31.07.2013 în vederea efectuării antrenamentului oficial. Banii din vânzarea biletelor revin SC Cluj Arena, echipele primind câte 200 de invitații fiecare. Ne bucurăm că acest contract a fost perfectat, iată că după fetele de la Olimpia Cluj, pe stadionul nostru se vor juca meciuri internaționale și la nivelul echipelor din Liga I. Este un eveniment important, sunt convins că va fi un meci frumos și că Pandurii vor reveni la Cluj pentru meciurile din play-off”, a precizat Horea Uioreanu.
La rîndul său, președintele Consiliului de Administrație al echipei gorjene, Marian Condescu, a precizat că echipa pe care o conduce va face spectacol pe Cluj Arena. „Mă bucur că am reușit să finalizăm negocieril, am dorit să jucăm aici deoarece Cluj Arena este printre cele mai frumoase stadioane din țară și aici se găsesc cei mai buni cunoscători de fotbal din țară. Nu vă vom dezamăgi cu meciul nostru, vom da tot ce e mai bun din noi, sper să jucăm 8 meciuri la Cluj. Ne dorim neaparat să facem spectacol” a precizat Marian Condescu.
Contractul mai prevede faptul că accesul spectatorilor se va face la tribuna I, la peluzele 1 și 2, precum și la tribuna VIP. Prețul biletelor este de 15 lei la tribuna 1, peluzele 1 și 2, și 50 lei la VIP etaj 3 și 4. Biletele se vor comercializa la casele de bilete de la stadionul Cluj Arena incepând de luni, 29 iulie.

Sursă foto & info: uioreanu.ro.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments