Universitatea Cluj

Mihali preia controlul

mihali.jpg

Secundul lui Dorinel va fi învestit în funcţia de principal, fiind ajutat de “secunzii” Marius Popescu şi Vasile Mare

Gică Mihali e noul antrenor al Universităţii Cluj. După plecarea lui Dorinel la Steaua, “studenţii” au optat pentru varianta cea mai la îndemînă. Mihali are avantajul că poate continua munca începută de Munteanu şi, în plus, cunoaşte bine echipa. Fostul jucător al lui Guingamp va moşteni însă şi problemele din mandatul lui Dorinel: jucătorii sînt neplătiţi de mai bine de două luni şi există o stare de tensiune la nivelul vestiarului! 
În plus, “U” l-a pierdut şi ca jucător pe Dorinel Munteanu. Prezenţa optarului în teren a fost determinantă pentru “studenţi” în ultimele meciuri din Liga a II-a.
De altfel, conform unor surse, mai mult ca sigur că plecarea lui Munti la Steaua va pune bazele unei colaborări între cele două cluburi.  Mai mulţi jucători de la Steaua vor fi redirecţionaţi spre Cluj, la iarnă, sub formă de împrumut.

“Pînă în iarnă Mihali e principal şi Popescu secund. E bine că ambii cunosc jucătorii. Avem încredere în Mihali”
Ioan Mărginean, administrator delegat “U” Cluj

Mesajul lui Dorinel
Munteanu a efectuat ieri un ultim antrenament cu “studenţii”, unul de refacere după partida cu Minerul Lupeni (2-0). După şedinţa de pregătire antrenorul şi-a luat la revedere de la jucători. “O să fiu în continuare alături de voi. Dacă aveţi probleme, nu ezitaţi să mă sunaţi. Mi-am dat seama că sînteţi caractere puternice. Dacă veţi continua să vă pregătiţi, veţi avea parte de un viitor frumos”, le-a spus Dorinel jucătorilor lui “U”.
(Marius Tuhuţ)

Sursa gsp.ro

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments