Fuck the system

Mizeria se mentine…

Desi consider ca am un simt civic destul de ridicat…miscarile politice din ultima perioada mi-au cauzat o greata care ma obliga sa nu mai merg la vot pana nu am pe cine sa aleg, deoarece acum nu sunt decat mizerii si scursuri umane care sunt ridicate la nivel de modele!

Vreau un politician cu demnitate!

 

Dupa ce plangaciosul “Goe” l-a inviat pe “mortul” Stolo (in 10 decembrie) care e cel mai jenant politician care a existat in tara si in lume, azi a “murit” iarasi Stolo si a fost incarcat mucul boc-poc care e cel mai mare dobitoc. Deci penibilul Stolo a fost inlocuit cu cel care tine tot timpul fusta lui Goe.

Nicaieri in lume nu s-a intamplat ca un premier desemnat sa renunta dupa 5 zile la acest post! A mai fost o situatie similara in Irak..dar in conditii de razboi e altceva, dar la Stolo este pentru a 2-a oara si sper definitiva intrare a lui intr-un sanatoriu pentru politicieni de care se pare ca avem mare nevoie.

Dupa ce a supt cat a putut de la FSN, a migrat la PSD, PNAL, apoi s-o dat beteag si mort o perioada…apoi a inventat PLD, devenit portocaliu pdl-ist. Acum brusc e foarte voinic si poate sa “conduca” tara. Credeam ca nu este lipitoare mai mare ca si mikro bello-lipitoarea, dar uite ca avem si noi lipitoarea noastra care suge de peste tot.

 

Micro bello-lipitoarea isi linge ranile dupa ce au pierdut ciolanul guvernarii, iar acum face gargara cu discriminarea, antisemitismul si alte minciuni inventate car enu mai prind deloc, mai ales ca partitul “extremist” PRM nu a mai intrat in parlamEND. Bai micro bello daca nu-ti convine sa stai in tara asta poti sa pleci linistit, ca nu plange nimeni dupa tine. De 1 Decembrie – Ziua Nationala a Romaniei, zicea ca nu se poate bucura de aceasta zi cu romanii, iar azi zici ca esti roman si ca esti discriminta?! Esti chiar penal bai..nu stiu ce idioti o sa te mai voteze.

Gata nu mai scriu de politicieni ca nu merita sa-mi uzez tastele pentru asemenea personaje.

 

Mai jos aveti declaratia facuta de stolo in 3 octombrie 2004:

 

“Acum 4 ani am intrat in politica pentru a-mi pune la dispozitia romanilor experienta. Am crezut sincer ca Romania trebuie condusa de oameni care pun mai presus interesele celor multi. Am ales Partidul National Liberal (PNL) pentru ca era un partid care are curajul sa porneasca la un drum nou, un drum nebatatorit in Romania, care lasa in spate trecutul si propunea o viziune moderna de dezvoltare a tarii noastre. Acum am certitudinea, o data in plus, ca in 2000 am luat cea mai buna decizie. In acesti 4 ani am reusit sa facem din PNL o forta. Impreuna cu Partidul Democrat (PD), poate aduce in viata politica, economica si sociala a Romaniei acea schimbare asteptata de 14 ani. Cred cu tarie ca Alianta Dreptate si Adevar (D.A.) PNL-PD intruchipeaza la acest moment sansa pe care Romania o are pentru o viata mai buna. In noiembrie 2004 Romania se va afla la o mare rascruce: va merge inainte sau va continua cu cei care sunt acum. Toata viata mea am muncit cu dorinta de a nu gresi, de a face bine. Cred ca mi-am facut datoria fata de tara atat ca cetatean, cat si ca prim-ministru, presedinte al PNL si copresedinte al Aliantei Dreptate si Adevar. Din apcare, drumul meu spre cursa prezidentiala se incheie aici. A fost un drum de uzura, de mare efort, care a meritat fiecare clipa. Din pacate, a lasat urme adanci. Starea mea de sanatate ma opreste din acest drum. Problemele de sanatate cu care ma confrunt pot fi remediate acum. Daca nu ma concentrez acum asupra lor, risca sa se agraveze iremediabil. Renunt la cursa prezidentiala cu regret. Am facut o constructie solida, functionala, care nu se bazeaza doar pe un om sau altul. Le multumesc colegilor mei din PNL care au fost alaturi de mine in aceasta perioada si care au muncit pentru cel mai important proiect politic romanesc post decembrist. Sunt sigur ca Alianta va castiga alegerile. Le multumesc inca o data colegilor din PD, fara de care nu puteam construi Alianta Dreptate si Adevar. Ii multumesc lui Traian Basescu, presedintele PD si copresedintele Aliantei Dreptate si Adevar, care mi-a dovedit ca este un adevarat prieten, pe care te poti baza in cele mai grele momente, si pe care il pretuiesc in mod deosebit. Pentru mine Traian basescu este si ramane, inainte de toate, un prieten de nadesje si un om de mare “caracter”. Pentru aceasta si pentru colaborarea pe care am avut-i in ultimii 4 ani, voua, reprezentantilor mass-media, va multumesc. Multumesc milioanelor de romani care mi-au aratat sprijinul si increderea lor. Va cer iertare, dar cred ca prin ceea ce am facut pana acum nu v-am dezamagit. Doresc sa va mai spun ca am delegat atributiile de presedinte al PNL, in conformitate cu prevederile statutului, domnului Calin Tariceanu, vicepresedinte al PNL, si sigur ca va indeplini si atributiile de copresedinte al Aliantei D.A. PNL-PD”.

 

Amin!

 

Noi sa fim sanatosi ca Stolo a murit azi pentru totdeauna pentru ROMANIA!

 

p.s. Aceasta este o parodie reala, orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare sau nu.

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments