Fuck the system

Romania o tara penibila

fuck-you.jpg

Foto: photobucket

Din pacate 1 Decembrie a trecut repede..m-am simtit foarte bine la sceneta cu Marea Unire de la Cluj, dar din pacate minunile tin foarte putin la noi. Apoi am vazut doar lupte politice aiurea, iar azi am ramas perplex cand am vazut ca pnl-istul Virgil Pop a fost arestat in urma cu 10 zile pentru trafic de influenta si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, a reusit sa ajunga in camera deputatilor dupa distribuirea mandatelor. Deoarece inca nu exista o condamnare impotriva sa si nu ii sunt interzise drepturile civile, acest personaj o sa fie eliberat in 19 decembrie si in puscarie ajunge direct in camera deputatilor!!! Ce tara de rahat avem.. E clar ca dupa ce Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie se va ocupa de dosarul lui o sa iasa basma curata sa-si poata continua “promosiunile”.

Un alt aveniment care demonstreaza ca romanii ori sunt prosti ori sunt foarte prosti, iar mica masa de inteligenti este acoperita de “mizeria umana covarsitoare” ! Au votat uninominalul unii, iar multi nu au mers sa-si exprime optiunea si uite asa altii se joaca cu voturile si optiunile unor oameni care mai au putin simt civic.udmr-istul koto a ajuns parlamentar cu doar 34 de voturi!!! Este execrabil de cacacios acest sistem facut de tampitii din parlament, cum sa bagi pe unul acolo care are 34 de voturi si altii care au peste 20.000 sa nu intre? Sunteti normali bai firfizonilor?

In realitate colegiul pentru Africa si Orientul Mijlociu a fost castigat de pdl-istul Herman Berkowitz cu 557 de voturi. Dar “inteligentul” sistem de distribuire a mandatelor l-au dat castigator pe koto cu 34 de voturi!!!

FUCK U RROMANIA!!!

Mi-e greata de tara asta de rahat unde nu se mai face nimic corect si pentru binele romanilor..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments