Advertising,  Consumatori,  Cultura & Media,  In gura lupului,  IT,  WWW

Mk de Dambovita

marketing_de_dambovita_adidasi_tari2Întâmplător mi-a ieșit o reclamă pe FB la o pagină tare cică..și la propriu și la figurat: Adidași TARI. Cum pana mea să îți faci un astfel de magazin tare..de fapt cum România a devenit o țară de maneliști nu trebuie să-mi mai pun și alte întrebări. Intru de curiozitate să văd ce alte produse tari vând manelizații aștia care nu știu că ADIDAS este o marcă înregistrată nu o cârpă din Dâmbovița. Bun intru pe site și vreau să văd ce sunt Adidași:

Nu am înțeles exact ce sunt dar sunt buni pentru toți cei care au  cică “o viata sportiva activa, sau la cealalta extrema, persoane sedentare cu o rutina zilnica, cu totii ar trebui sa ne orientam spre o pereche de adidasi daca alegem sa ne gandim la protectia si sanatatea picioarelor noastre. Adidasii sunt in special raspanditi si intalniti in randul tinerilor, elevi, studenti sau persoane la inceput de cariera….Din fericire romanii imprumuta tot mai mult din cultura vestica in materie de sport… Numitorul comun care uneste astfel de oameni in pasiunea lor poarta numele de adidasi”

ce_sunt_adidasii_ tari_marca_adidas

Păcat că nu sunt pe cale de dispariție maneliștii care împrumută prea multă incultură, oricum să fie fericiți că pot să-și cumpere în continuare adidași adidași! Oare nu-și fac și o firmă xerox xerox sau treling-Te Ling Tare ?

marketing_de_dambovita_adidasi_adidasi_tari

Trăiască marketingul de Dâmbovița!

 

 .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Curatenie P.

Buna, sunt un agent de marketing de la firma de curatenie. poti sa imi lasi te rog niste date prin care sa te contactez? Ma intereseaza sa stiu daca faci si subiecte la cerere despre teme ca casa, amenajari spatii, curatenie. Imi place modul tau de scriere si doresc o colaborare. Multumesc mult.