Sport,  Tineret

Multa bafta Razvan Burleanu!

razvan_burleanu_presedinte_federatia_romana_de_fotbal_cuibus_blog_transilvaniaRăzvan Burleanu este noul președinte al Federaţiei Române de Fotbal, după ce l-a învins în turul 2 pe Vasile Avram. 113-58 a fost scorul final în favoarea lui Răzvan Burleanu, care astfel a câştigat alegerile ţinute astăzi la Casa Fotbalului. Chiar dacă nimeni nu-i dădea inițial nicio șansă eu am crezut în acest tânăr de valoare care va schimba fața fotbalului din România.

Mai jos puteți urmări prima declarație a noului președinte al FRF:
Este o onoare şi o responsabilitate, de care promit că mă voi achita. V-am promis echidistanţă şi am adus lângă mine oameni care n-au legătură cu grupurile de interese.

În două zile ne vom apuca de treabă. În următorarele zile ne vom contura echipa.

“Demisia la prima oră!”
Ca să nu uit, domnule Kassai, mâine vă aştept pe birou demisia dumneavoastră. Ca să nu fiu pus în postura de a fi primul om pe care-l dau afară. Voi fi un preşedinte pentru toţi şi vă mulţumesc celor care m-aţi susţinut. Până la urmă, revoluţia de care domnul Sandu se temea şi a luat-o în zeflemea, s-a produs. După 24 de ani, cât a durat domnia lui Ceauşescu, FRF a ajuns o insituţie gri.

Alegerile de astăzi transmit un mesaj puternic către societate: cei care m-au votat au ales principiile. Din acest moment, FRF se orientează spre Occident. Peste două zile vom avea şi o conferinţă de presă în care vom anunţa noua organigramă“.

Multă baftă Răzvan Burleanu!

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments