WWW

NoStres!

Vreau să semnalez apariția unui site inedit pe web-ul din România: www.NOSTRES.ro Chiar dacă încă este în lucru, acest site nu este doar o platformă informativă legată de stres, ci se dorește a fi începutul unei mișcări la nivel național de combatere a stresului. Ideea a venit de la un psiholog german, Dr. Lukas, care a preluat la rândul lui această idee de la un grup de dansatori brazilieni care încercau prin dans să promoveze un stil de viață fără stres.

Inițiatorii acestui proiect sunt: Lucian Cuibus și Gădălean Mihai , doi tineri clujeni care visează la o lume în care stresul nu mai există nici măcar în dicționar.

Fiind relaxați, vom avea mai puține boli, vom putea gândi mai bine, vom putea să privim lumea cu alți ochi și să apreciem tot ceea ce e frumos și se ascunde momentan în viteza uluitoare pe care a luat-o azi viața.

Multe popoare mai ales cele sudamericane dovedesc prin felul lor de viață, care de multe ori e mult mai greu decât cel din România, că toată lumea se poate bucura de fiecare clipă dacă elimină acele presiuni sau le abordează în alt fel, din viața de zi cu zi.

Viața poate fi într-adevăr mai frumoasă fără stres!

Așteptăm sugestii și colaboratori pentru acest proiect.

NOSTRES!

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments