Advertising

O investitie comoda!

Magazinul saltele-online.ro este unul special, deoarece de la acest magazin am invatat ce inseamna confort. Totul s-a intamplat anul trecut, cand eu si cu sotia am fost invitati la cabana unor prieteni de la munte. Acestia aveau fiecare camera de oaspeti echipata cu pat, TV, dulap si o saltea foarte confortabila. Fiind pensiune, m-am gandit ca acesta este standardul de confort, insa cand l-am intreabat pe Cristi, proprietarul cabanei, acesta mi-a zis ca a facut un efort in plus pentru a asigura clientilor pe timpul sezonului un pat comod.

Mi-a zis ca toate saltelele sunt cumparate de la magazinul saltele-online.ro, iar preturile sunt destul de avantajoase. Cand am ajuns acasa, primul lucru pe care l-am facut am intrat sa vad saltelele de pe site-ul lor. Atunci am cazut la acord cu sotia sa ne luam o saltea noua. Modelul pe care l-am ales se numeste Lovely.

Aceasta saltea a fost conceputa ca o saltea matrimoniala ce trebuie sa multumeasca persoane cu gusturi si greutati diferite, atat persoane cu greutate mica cat si cele cu masa corporala mare. Se adreseaza atat cuplurilor tinere cit si celor mai in varsta.

artea superioara a saltelei actioneaza ca si o saltea elastica si confortabila si este menita sa creeze un suport confortabil pentru persoanele cu greutate redusa, in timp ce partea de mijloc creeaza o structura ferma si rezistenta ce suporta foarte bine greutatea persoanelor cu masa corporala mare.

Suprafata de acoperire este realizata dintr-o structura textila cu trei straturi. Primul, de suprafata, este o tesatura moale de bumbac, al doilea este o tesatura de fibra siliconizata si al treilea este o tesatura rezistenta ce asigura ca textilul sa nu se lase.

Astfel a rezultat un material pufos si moale, dar foarte rezistent. Cele trei straturi succesive de material foarte elastic sunt destinate crearii unui suport foarte comod, pe cand plasa de arcuri realizeaza un suport dur si puternic.

De cand am cumparat salteaua ne simtim ca in vacanta in fiecare noapte!

.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments