Fuck the system

O masina parcata ilegal a blocat Institutul Inimii in timp ce in ambulanta astepta un pacient afla in coma!

tampit.jpg 

Caz scandalos la Cluj. Ambulanta care transporta un clujean aflat in coma nu a avut acces la intrarea in incinta Institutului Inimii “Prof. Dr. Stancioiu” timp de 20 de minute din cauza unei masini parcate “la nimereala”. In ambulanta se afla un pacient in coma de gradul II. Pentru ca nu au putut da de soferul masinii care a blocat accesul in Institutul Inimii, politistii de la Rutiera impreuna cu angajati ai spitalului si cei din RADP au ridicat masina pe sus, pentru a permite accesul bolnavului in spital.

 

Conducatorul auto si-a parcat masina in fata curtii interioare a spitalului, blocand singura cale de acces a bolnavilor transportati cu targa si a pus in pericol viata pacientului.

 

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj, in perioada urmatoare vor fi efectuate verificari pentru stabilirea identitatii posesorului autoturismului si tragerea lui la raspundere pentru situatia creata ieri dimineata. Conform medicilor pacientul era grav bolnav si putea sa moara insa starea sa a fost stabilizata.

 

Sursa time4news.ro 

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments