Consumatori,  Cultura & Media,  Fuck the system,  Gastronomie,  Industria Alimentara,  Zi de zi

O placere morbida

morbidi_amici_cuibus_desert_transilvania_dulce_italia

Dacă în media românească domnește o atmosferă morbidă o să-l devorez și eu pe prietenul meu morbid și moale de la Bauli! Lăsând la o parte hazul de necaz față de oroarea mediatică la care încă sunt supuși românii, s-a mai făcut un pas înainte spre deșteptarea românilor – au ieșit la suprafață unele metode ale BOR de a induce artificial frica, de a încerca să acapareze tot chiar și în momentele la care nu sunt invitați.

Am auzit întâmplător niște chestii oribile atât de la cei spălați pe creier din fața crematoriului, și îmi amintesc doar câteva fraze memorabile: Mortul trebuia increstinat, Rușine să le fie, Ponta trebuia să blocheze incinerarea etc. Sunt chiar de ignorat astfel de persoane care se cred mai presus de orice și cred că pot decide peste voința unui om cunoscut sau nu. Dacă nici libertatea de alege și de a organiza ultimul act – moartea nu mai există în România e destul de grav. Ce cred că e trist, dar și mai bine pe de-o parte a fost BOR-ul care a atacat mizerabil o familie, un simbol a României, chiar dacă unii zic că a fost comunist, un favorizat de-al lui Ceaușescu e prea puțin important acum, atâta timp cât a lăsat multe opere de artă și a făcut ceva pentru cinematografia românească la nivel național și mondial. Borul a afirmat că sinucigașii și cirminalii beneficiază de o slujbă, dar cică cei care aleg incinerarea nu au acest drept??? Se poate face acest lucru cu o derogare de la patriarhul BOR..oare unde a fost Daniel SRL? Cică a participat un preot la incinerare să se asigure că un preot răspopit nu face ceva slujbă la negru..deja intrăm la chestii care nu mai au nicio legătură cu Europa, cu respectarea unei intimități, a unei minime libertăți chiar și la final..  Dogmele și canoanele idioate ale biserici nu-și au rostul în astfel de situații și tot mai mulți români credincioși deschid ochii la mafia care există la BOR și se vor debarasa de această organizație care doar suge sângele poporului și vrea să controleze cât mai multă lume.  Dacă tot sunt așa de buni și cu inima deschisă de ce nu au putut merge la căpătâiul lui să-i aprindă o lumânare, să-i zică o rugăciune până astăzi? cine i-a oprit? $$$ din păcate! Era o pâine mare și grasă dacă un sobor de mafioți participau la o înmormântare în stilul BOR, taxe, bilețele, drepturi de televiziune ș.a.

Oricum bunul simț a dispărut la mulți români, la presă ce să mai zic. În loc să fie un omagiu decent pentru acest om s-a transformat într-un circ mediatic fără sens pentru mine.

Închei cu un sincer MULȚUMIM MAESTRE SERGIU NICOLAESCU!

 .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments