Plase pentru agricultura

sfoara_protectie_romnets_cuibus_blog_transilvaniaChiar dacă iarna aceasta nu a fost prea ageră cu noi, în agricultură trebuie să urmăm pașii specifici fiecărei perioade din an, să cumpărăm voliere. Trebuie să pregătim totul din timp pentru ca în decursul anului să putem avea parte de cele mai bune roade.

Grădina ta e plină de pomi fructiferi? Poate că ar trebui să le acorzi mai multă atenție în acest an.

Dacă aveți pomi fructiferi tineri sau viță de vie vă sfătuiesc să îi legați de tutori cu sfoara pentru a putea împiedica rănirea acestora în timpul vânturilor puternice sau a condițiilor meteo care ar putea aduce prejudicii tinerei livezi.

Un alt mod de a putea proteja grădina dumneavoastră sau pomii este folosirea de plase de protectie.  Pomii sau plantele se pot dezvolta fără ca păsările sau rozătoarele mici să aibă acces la legumele sau fructele din grădină.

Cu siguranță aveți pe lângă casă și câțiva pui de găină sau curcan și probabil că v-ați gândit și la confortul lor. Cum le puteți asigura asta iar curtea dumneavostră să rămână mereu curată? Este foarte simplu și accesibil. Acum pe piață puteți găsi voliere ce vă vor ajuta în acest proces.

Cine a spus ca viața la curte este ușoară mai ales dacă ai plantat câțiva pomi fructiferi și ai cumpărat și câteva animale? Nu este deloc ușor să te ocupi de toate aceste și să acorzi atenție sporită fiecărui element. Mereu ai nevoie de răbdare, putere de muncă, sfori și franghii, timp, spațiu suficient, plase de protectie și nu în ultimul rând de bucuria de a face toate acestea cu sufletul deschis.

Înainte de a monta voliera pentru păsări trebuie să țineti cont de locul unde o asamblați. Trebuie să alegeți un loc unde păsările să se bucure de soare dar și să se poată apăra de ploi și curenții puternici de aer.

Noul an a început așa că nu trebuie să vă uitați lista de cumpărături acasă. Curtea și grădina dumneavoastră merită tot ce este mai bun anul acesta. Dacă aveți și viță de vie puteți face și pentru ea ceva. De ceva timp nu se mai poartă așa zisele “sperietori”. Ele au fost înlocuite cu plase de protectie pentru vița de vie.

Să aveți un an roditor.

(Visited 44 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments